November 9

Super eveniment: Roger Waters aduce The Wall la Bucureşti!!!

Anul trecut am vrut să merg să văd The Wall, întâi la Budapesta şi, pe măsură ce nu mai găseam bilete, din ce în ce mai departe de ţară, până când, într-un final (dramatic!), toată aventura ajunsese să-mi depăşească bugetul şi, mai nasol, să se suprapună cu diverse obligaţii care m-ar fi ţinut în România.

Aşa că sunt fericită (şi e puţin spus!) că voi vedea magistralul The Wall şi pe Roger Waters la Bucureşti, pe 28 august 2013, în Piaţa Constituţie – cât de tare! Să vezi The Wall faţă în faţă cu Casa Poporului, ctitoria de seamă a epocii cenzurii când, dacă ascultai Pink Floyd, erai privit cu neîncredere sau chiar puteai s-o păţeşti!

Nu vreau şi sper că nici nu e nevoie să vă spun mai mult despre spectacol. Cine ştie, ştie, cine nu, probabil că nu e interesat/ă de aşa ceva. Dar eveniment e puţin spus. Bravo, emagic, pentru ispravă! Niciodată, până acum, n-am aşteptat cu atâta nerăbdare un concert – poate şi pentru că e mult mai mult decât un concert!


Tags: , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 09/11/2012 by ruxandra in category "Cântece şi încântări", "de suflet

2 COMMENTS :

    1. By ruxandra (Post author) on

      a mai fost pe la unele din reprezentatii. daca vine, bine, daca nu, n’am de gand sa ma bucur mai putin de spectacol! rock mode: ON! :)

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *