Dragi prieteni din blogosferă, piarosferă, marketosferă, agenţiosferă, clientosferă şi alte sfere înrudite cu acestea, se cuvine să ştiţi că între 13 şi 16 decembrie are loc, la Pârâul Rece, o nouă ediţie de Social Media Snow Camp by Revista BIZ, şi vă spun asta doar fiindcă-mi sunteţi simpatici (unii dintre voi, în orice caz!) iar locurile sunt limitate.

Indiferent dacă aţi mai participat sau nu, ar trebui sa veniţi pentru că lucrurile s-au mai schimbat la capitolul Agendă, nu mai discutăm, doar, ci facem şi nişte workshopuri, punem la cale o campanie, adică, un exerciţiu util, fiindcă la teorie poate mai ştim, dar c-o practică toţi suntem datori! Tocmai de aceea, am alcatuit o cerere-tip pentru şefii voştri, cu zece motive pentru care ar trebui ca voi să veniţi la SMS Camp iar ei să plătească şi să vă dea două zile, atenţie!, doar aparent libere: joi şi vineri! Restul, sâmbătă şi duminică, sunt de la voi, bonus!

Domnule şef, doamnă şefă [insert name here],

Vă rog să-mi aprobaţi deplasarea la Social Media Snow Camp, eveniment al revistei BIZ, ce are loc la Pârâul Rece în perioada 13-16 decembrie, şi la care consider că ar trebui să fim prezenţi cu cel puţin un reprezentant al companiei/agenţiei din următoarele motive:

1. Indiferent dacă avem sau nu avem prezenţă în Social Media, acesta este un mediu extrem de dinamic şi trebuie să fim mereu la curent cu schimbările, pentru a adapta canalele şi mesajele noastre ori ale clienţilor! De exemplu, la SMS vine Alex Negrea şi dacă nici el nu ştie cum putem construi o comunitate pe Facebook…!

2. Avem probleme cu feedbackul de la bloggeri. Curierii aleargă toată ziua cu diverse pachete, mailurile sfârâie de invitaţii şi comunicate, şi totuşi parcă ceva nu e cum trebuie! Cristian China Birta, Gabriel Oana, Radu Bazavan vor fi la SMS ca să discute despre Canale Social Media şi bloguri.

3. De fapt, vor fi mulţi bloggeri acolo, unii speakeri, alţii oficiali, alţii particpanţi, asta ar fi o ocazie bună să-i cunoaştem personal. Una e să le trimiţi un mail care începe cu Dragă domnule/doamnă Cutărescu, şi alta e să începi cu Ce mai faci, Cutare?

4. Vor fi multe studii de caz, nu spun că vom apuca neapărat să ne lăudăm cu campania aia sau cu ailaltă, dar vom afla măcar zece chestii pe care trebuie să le facem şi zece pe care n-ar trebui să le facem. Păi ce, e puţin lucru?!

5. Să nu ne îngrijorăm pentru două zile lipsă de la birou, ele nu sunt libere, voi munci neîndoielnic în acele zile pentru ridicarea firmei pe cele mai înalte culmi ale Social Media, şi voi continua să fac asta şi pe parcursul weekendului, sâmbătă şi duminică, până la nişte ore mici când, de obicei, nu mai e nimeni la muncă, întru parcurgerea duetului perfect sincronizat între agenţii/clienţi şi bloggeri! E posibil să merit şi o primă pentru asemenea sacrificiu!

6. Voi învăţa şi despre personal branding, cine este el şi cu ce poate să ne ajute, şi nu aşa, oricum, ci de la Ştefan Liuţe, Cristina Bazavan, Mădălina Uceanu şi Daniela Caia. Ştiu că acest aspect vă interesează în mod deosebit şi voi lua notiţe în mod temeinic!

7. Vine şi Bogdana Butnar!

8. Se va scrie mult despre acest eveniment – o să am nevoie de un set nou de cărţi de vizită, apropo! Promit că nu mă voi lăsa şi voi obţine câteva menţionări în articolele lor de la cei prezenţi, măcar de la bloggerul oficial, printre rânduri (sîc!), şi, în general, voi face mult networking!

9. De asemenea, promit că voi fi învăţat (sau furat, dacă e nevoie!) suficient de multe lucruri pentru a începe, în sfârşit, blogul ăla de companie/agenţie.

10. Nu în ultimul rând, am auzit că progamul presupune ore fixe de masă, cu mic dejun, că nici nu mai ştiu ce e aia!, prânz la ora prânzului pe o masă, nu pe tastatură – ce lux!, cine festive urmate de cântec, dans şi voie bună şi că e rost şi de karaoke – da, desigur, o să cânt imnul companiei, We Are the Champions, my boss!, şi nu It’s My Life, precum domnul Cristian Manafu!

Bugetul necesar acestui training intensiv de Social Media se găseşte aici şi, în mod foarte inspirat, include şi un abonament la Revista BIZ, pe care oricum urma să-l înnoim! 

Vă mulţumesc anticipat pentru aprobare.

Pentru conformitate, puteţi consulta detaliile (click aici!) despre agendă, speakeri şi parteneri şi vedeţi cum puneţi problema, că s-ar putea ca şeful ori şefa să fie atât de tentaţi de idee încât să vină ei la SMS în loc să vă trimită pe voi! :)

Share: