December 22

De sezon

Abia ieri, când în Bucureşti ningea de rupea, mayaşii încă sperau că prevestirile lor sunt corecte iar traficul din Bucureşti nu era departe de prevestiri, nişte muzică bună în căşti şi planul pentru ultimele cadouri de luat m-au băgat instant în atmosfera de iarnă şi de Sărbători. De unde se vede că, de fapt, nu era vorba despre sfârşit ci despre început!

Daruri, prieteni în vizită, alte daruri, încă o vizită, un ursuleţ. Şi, în fine, azi chiar am fredonat colinde! O fi bine, o fi rău?!

Mi se pare incredibil că, în ciuda unui final de an de-a dreptul nebun, azi, cu trei zile înainte de Crăciun, am reuşit să ajung la piaţă, să fac câteva cumpărături, ordine în casă, ba chiar să am vreme să caut un brad mic prin piaţă (şi să nu-l găsesc)!
Voi cum vă descurcaţi pe la casele voastre? Ce planuri aveţi?! Eu mă apuc de decorat! :)

(deşi n-am, încă, nici o idee de care să fiu mulţumită!)


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 22/12/2012 by ruxandra in category "ganduri printre randuri

6 COMMENTS :

 1. By vienela on

  Bradul l-am impodobit de o saptamana (poate chiar mai mult, nu mai stiu exact). Imi permit, pentru ca este artificial. ;)
  Gata si curatenia… Cu pregatirea mesei stau mai prost, inca nu am cumparat ce imi trebuie. :))

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   azi intentionez sa cumpar si eu chestiile de mancare. in fine, nu e mare lucru, niste carne pt friptura, faina, drojdie pentru paine, fructe si cam atat. sarmale face mama, mie mi’e lene sa impachetez, ca io, daca fac, fac din alea in cuib, cu cinci feluri de carne. plangi si impachetezi! :)))))

   Reply
 2. By vienela on

  Trebuie sa ne povestesti intr-o zi cum sunt sarmalele in cuib. Parca am mai citit undeva, dar s-a intamplat acum mult timp si am cam uitat.
  Sa ai un Craciun frumos!

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   sunt cinci sarmale mici, cu umpluturi diferite, care apoi se infasoara – toate cinci – intr’o singura foaie si ala e cuibul :)

   Reply
 3. By ella on

  Sa ai sarbatori liniste, Ruxandra!
  Eu stau bine cu pregatirile
  :-) Curatenia e gata, bradul impodobit, cumparaturile au fost facute, cadourile impachetate.. Cu mancarea, o sa vedem maine. Bunica ne-a trimis sarmale si salata de beof :-) iar restul facem noi acasa. Adica spaghete carbonara si ceva dulce.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *