Pentru mine, revelionul e mai degrabă în seara asta, pe 11 martie, decât pe 31 decembrie. Un soi de revelion personal, dacă vreţi, când mi se împlinesc anii şi, deci, socotelile sunt mai uşor de făcut. Sau, în fine, de facut, în orice caz :))

Am început deja să primesc urări şi chiar daruri şi mai şi plouă, ceea ce face ca ziua mea să înceapă cum îmi place mie, cu ploaie, şi, deci, să mă găsească cu un zâmbet maaaaaare şi… un pic strâmb, că încă mă “ţine” niţel obrazul de la anestezia de azi – dintele netrebnic se pregăteşte de plombă!

Anemone. M-a indragostit cineva de ele acum cativa ani si nu mi-a mai trecut! :)

Aproape niciodată n-am chef de ziua mea, că nu-mi place bilanţul ăla, bun, rău, cum iese, nu-mi place să-mi liniez caietul – detestam asta chiar şi la şcoală, la propriu, nu doar metaforic. Prefer foile veline. Dar tocmai mă împrietenesc cu un pahar cu vin de colecţie, afară plouă, telefonul a început deja să bâzâie, mi-am dat o temă grea în seara asta şi am rezolvat-o, viaţa e frumoasă, pe cuvânt!

A! Da. Era să uit de wish list! Concret, sunt doar trei chestii pe lista asta (două proiecte şi încă ceva), toate depind de mine şi, cu puţin noroc, răbdare şi multă muncă, mi le voi fi oferit pe toate, sper, curând! În rest, dacă ai mei, familie şi prieteni, sunt bine, şi încă mai am ceva în sticla cu parfum preferat, totul se rezolvă!

Ceea ce vă doresc şi vouă!  (doar nu credeaţi că mă apuc să-mi fac inventarul aici, pe blog, muhaha!)

Share: