May 7

Senzaţional! VEZI AICI FOTO: cum a distrus PR-ul presa!

M-am abţinut, oh, cât de tare m-am abţinut să scriu ceva despre toată povestea cu PR-ul care a distrus presa şi earned media vs paid media fiindcă n-am vrut – încă nu vreau! – să pun paie pe focul ăsta. Fiindcă exact asta e: un foc de paie. Nici un jurnalist bun n-ar putea acuza PR-ul că a ucis presa, după cum nici un PR de bun simţ nu face confuzie între earned şi paid media.

Şi nici acum nu scriu, de fapt, ci doar ilustrez această afirmaţie fără sens, în felul meu ironic, cu următoarea fotografie:

JN
Cine pricepe, pricepe! Cine nu, aia e!

Din păcate, însă, există o mulţime de jurnalişti care poartă titlul ăsta doar pentru că au primit o legitimaţie pe care scrie, mare, PRESĂ, şi mulţi PRi care nu-şi pricep job-ul. Ambele categorii fac rău meseriei pe care pretind că o practică. Şi cu asta, basta!


Tags: ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 07/05/2013 by ruxandra in category "PR sau piar

4 COMMENTS :

 1. By brylu on

  Mie mi se pare absolut revoltator ca un ziar de dezvaluiri sa puna un dreptunghi negru peste explozia sanilor acestei minunatii nubiene. Pai unde mai sunt dezvaluirile, domne, unde mai sunt ziaristii de anchete? Cum ne mai luminam noi, cititorii, daca distinsii gazetari tin doar pentru ei aceasta informatie? Ce se asteapta, sa razuim ziarul ca sa descoperim ce se afla sub dreptunghiul negru? Mi se pare de-a dreptul revoltator, monser! Tzatzeeee, tzatzeeee, tzatzeeee… Ce zici? Buna atitudinea? Facem haz de necaz? Ca cealalta optiune e streangul

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   hahaha, sa razuim ziarul, dadadada!
   altfel, ma cunosti, is milioasa si iertatoare. deci sunt pentru streang. da’ de gatul lor! :)))))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *