Din păcate, la noi managerii de presă au omorât multe produse media, unele chiar bune, iar una din probleme a fost lipsa lor totală de imaginaţie şi deschidere la capitolul promovare. Şi acum e la fel: încă se promovează inserturile în locul produsului propriu-zis, iar “ştirile” despre alte canale media din acelaşi trust sunt, de cele mai multe ori, o peltea sinistră, o bidinea cu sirop, cum ar zice colegii din Redescoperă.

the sun prank
În context, mi se pare genială năzbâtia celor de la The Sun care au profitat excelent de interesul mondial faţă de copilul cuplului Kate & William. Ce-au făcut? Au angajat o pereche de sosii pe care le-au expus în faţa maternităţii unde adevărata ducesă de Cambridge urmează să nască. Iar poza cu cei doi actori, purtând tricouri pe care scrie, mare: The Sun – No. 1 for royal baby news!, a făcut turul lumii!

Sper să revină cu mai multe detalii despre asta, sunt curioasă dacă a fost ideea lor sau a unei agenţii şi cât de mult le-au crescut vânzările şi vizitele pe site. Şi aş mai vrea să adaug, pentru oricine ar fi avut ideea asta, că ziarele noastre sunt pline de Vezi aici! şi Click aici! de Rămâi prost!, aşa că… Why don’t you come over? :D

A! Nu în ultimul rând, cei de la The Sun chiar au informaţii multe despre toată tevatura cu plodul regal. Că nu e bine să vopseşti gardul, în timp ce înăuntru… Ştiţi voi!

Share: