Şi a fost şi Rammstein #3, şi a fost cum zic mai jos. Organizarea avea loc de mai bine, dar show-ul nemţilor a fost foarte ok.
Am stat în Normal Circle, scena era departe, da’ departe rău, iar “focul” mare şi înalt. Da, avea ecran pe spatele lui, dar, practic, de unde am stat eu, scena nu prea s-a văzut.

Coada la bere... cat vezi cu ochii!

Coada la bere… cat vezi cu ochii!

Bere (Ursus): 45 de minute coada, n-aveau cartoane d-alea, să duci mai multe odată, iar dozatoarele aveau debitul vai mama lui, cam doua, cel mult trei!, pahare într-un minut. Am preferat apă şi bere fără alcool, ca să nu mai prelungesc agonia aşteptarii. Da’ tot a durat 45 de minute coada. Mult prea mult, as zice.

Altele: Saroma & mici (aham!), hot dogs, Jack Daniel’s (LE dar nu şi la normal circle) şi Betty Ice.

Accesul: la ora la care am ajuns noi, şapte şi ceva, a fost rapid, civilizat. Mai tarziu nu mai ştiu.

Jetoane: şapte lei bucata. Coada a fost mare, dar a mers repede. Vreun sfert de oră am stat, cam asa.

Mare de tricouri negre. Cele mai multe cu Rammstein. Şi noi aveam! :)
Tineri, foarte tineri şi mai puţin tineri, rockeri adevăraţi sau de moment, fără piţipongeli deranjante, lume ok.

Just a little bitch x 2 :)

Just a little bitch x 2 :)

Show-ul a fost impecabil. Ca de obicei, as zice, fiind deja la al treilea concert Rammstein. La refren, la Du Hast, Till a zis publicului, clar, în română, “din nou”, iar publicul s-a conformat. Sunetul, apropo, a fost de asemenea în regulă. Nu mă aşteptam să se audă ca lumea până unde am stat noi, dar s-a auzit. Pe faţă nu ştiu cum a fost.

Publicul a fost foarte misto, de asemenea, cel putin ce se auzea dinspre silver si gold. În normal circle s-a stat mai răsfirat, aşa că nici senzaţia nu putea să fie la fel de puternică. Dintre “şlagăre” au cântat Mein Teil, Ohne Dich, Sonne (parcă?), Du Hast, Benzin, Ich Will, Mein Hertz Brennnt şi, desigur, Pussy, cu care au si terminat, ca să zic aşa! Flake nu s-a mai plimbat cu barca, dar şi-a făcut numărul obişnuit pe bandă.

Mie, una, mi-a placut!

PS N-a zis nici Bucharest, nici Budapest, dar a zis Vă iubim! şi Mulţumim mult! în română.
Bine, băieţi, şi noi pe voi!

* n-am rămas fără cuvinte: show-ul a fost cu adevărat incendiar, ţinând cont că cei de la Rammstein fac paradă de efecte pirotehnice! :D

Share: