Da! Turneul lui Peter Gabriel, Back to Front, face  oprire şi la Bucureşti, pe 8 mai. Taman când mă gândeam că ar trebui să mă mobilizez cumva şi să merg pe undeva prin Europa ca să văd şi eu concertul ăsta, fiindcă, spun prietenii care l-au văzut, şi, în general, oricine l-a văzut, că e demenţial!

Nu c-aş fi avut nevoie de asigurări suplimentare. E unul din favoriţii mei!

Gabriel So Back to Front
Aveţi mai jos detalii din comunicatul celor de la EMAGIC:

In toamna anului 2012, cu ocazia celei de-a 25-a aniversari de la aparitia albumului ‘So’, Peter Gabriel a decis sa remasterizeze piesele incluse initial pe celebrul album, lansand o editie speciala disponibila in trei formate: CD simplu, set ce include atat albumul ‘So’, cat si doua alte CD-uri “Live in Athens 1987???, nepromovate pana acum, si Deluxe Box, in editie limitata, care, pe langa album si cele doua CD-uri “Live in Athens 1987???,  contine si materialul ‘So DNA’ ce ilustreaza mai multe etape din procesul de creatie si inregistrare a albumului. Aceasta lansare a fost urmata de un nou turneu mondial ce a readus pe scena cele mai cunoscute piese din repertoriul Peter Gabriel, turneu ce va fi prelungit si in 2014. Acesta se anunta a fi, se pare, si ultimul turneu al artistului din perioada imediat urmatoare, Peter anuntandu-si deja intentia de a lua o pauza de la cariera pentru a se putea dedica in totalitate vietii de familie.

Asadar, printre ultimele tari care vor avea sansa sa-l vada pe Peter Gabriel live se va afla si Romania. Bucurestiul va gazdui primul show al artistului organizat vreodata in tara noastra, acesta urmand a avea loc pe 8 mai, in pavilionul central din cadrul Romexpo. Biletele sunt disponibile pe www.myticket.ro, incepand de joi, 7 noiembrie, la mai multe categorii de pret, in functie de distanta fata de scena: 165 de lei in tribune, 175 de lei in Golden Ring (in picioare), 385 de lei in categoriea Premium Seats (locuri pe scaune) si 495 de lei in Diamond Seats (locuri pe scaune). In perioada urmatoare, biletele vor putea fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu, precum si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Me happy! :D

Share: