December 23

Cele mai furate cărţi

La final de an se fac tot felul de topuri, care mai de care mai inedite. Printre ele, şi cel al cărţilor furate din librării. Pe mine m-a distrat până la lacrimi următorul fragment:

volumul “Fii demn”, de Dan Puric, a fost cea mai furată carte, în anul 2013, din lanţul de librării care aparţine Companiei de Librării Bucureşti, au declarat reprezentanţii companiei – de aici.

Deci oamenii nu ştiau cum pot să fie demni, aşa că au decis să fure cartea care, chipurile, îi învaţă acest lucru. Hai, pe bune, tre’ să recunoaşteţi că e de râs. Mai ales dacă vă spun că printre cele mai furate titluri se află şi cartea lui Pleşu, Parabolele lui Iisus. Adevărul ca poveste. Probabil că abia după aia, din carte, au aflat că una dintre cele zece porunci era Să nu furi!

Abia aştept! Şi filmul şi cartea!
Abia aştept! Şi filmul şi cartea!

Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 23/12/2013 by ruxandra in category "Carte", "ţara mea de d'oh!", "texte de tot râsu'

6 COMMENTS :

 1. By Stefan C. on

  Mi-e putin greu sa cred ca romanii fura carti :)) Ar fi fost interesant sa ne dea si niste cifre cei de la librarie.

  Reply
 2. By Stefanescu Anca on

  Eu am furat carti…cred ca de vreo 3 ori , daca imi amintesc corect ! Aveam 11 ani ! La a treia m-a prins casiera de la raionul de carti.M-a lasat sa plec doar cu o mustrare.De frica si de rusine ca ar afla mamaia mea , nu am mai facut.:P

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   te inteleg :))
   si eu tot la o librarie as da spargere. si la un magazin cu loz in plic. nu neaparat ca sa castig marele premiu cat pentru ca’mi place treaba aia cu rupt, desfacut… oare am castigat?! :))

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *