Ta daaa! Începe defilarea pe covorul roşu aşternut pentru a primi starurile care vin la Premiile Oscar, ediţia a 86-a, Dolby Theater. red carpetVedetele au început să apară, am văzut-o pe Viola Davis şi pe Liza Minnelli, care arată de parcă ar fi împăiată şi îmbrăcată în pijama. Ah! Am un borcan cu ness (neînceput!) şi nu-mi e frică să-l folosesc! Gata! Red Carpet, să înceapă bârfa!


Cum ziceam, în pijama:

Liza Minnelli

viola Viola Davis în Escada

Tocmai l-am auzit pe somalezul Barkhad Abdi spunâd că e fan JayZ şi Seinfeld. Nominalizat la rol secundar pentru Cpt. Philips. Şi iat-o şi pe Portia De Rossi, soţia prezentatoarei Ellen DeGeneres (o ştiţi din Ally McBeal) în Naeem Khan:

portia

Chiwetel Ejio (rol principal, 12 Years a Slave) spune că rolul a fost peste ce se aştepta şi că regizorula făcut o treabă grozavă cu partea narativă. Cei de la E! i-au pus un video cu sora lui (care lucrează la CNN) care îl felicită pentru nominalizare. S-a emoţionat! :)

Chiwetel Ejiofor, Sari Mercer

Amy Adams în Gucci Couture şi bjuterii de la Tiffany, fără decolteu!!! Povesteşte despre sărutul cu Jennifer Lawrence şi despre transferul de glossuri! Kinky!

Amy
Bruce Dern (Cel mai bun actor, Nebraska) cu soţia şi fiica, Laura Dern, căreia nu-i dă drumul la mână şi care spune despre el că e minunat şi ca tată şi ca actor. Iar un moment emoţionant.

Lupita Nyong’o arată impecabil şi spune că e fericită că primul ei rol a fost răsplătit în felul ăsta. A câştigat castingul între sute de candidate. Nu a crescut uitându-se la Oscaruri, dar abia aşteaptă să vadă cum e spectacolul. Rochia e Prada, special făcută pentru ea, un albatru care îi aminteşte de Nairobi. Ieri a fost ziua ei şi pe post de cadou a primit premiul Independent Spirit pentru rolul ei din 12 Years a Slave.

lupita
June Squibb poartă Tadashi Shoji şi spune că de-acum o să spună toţi de ea că e nominalizată la Oscar. A apărut şi Jared Leto care spune că June şi cu el obişnuiau să iasă împreună. Fireşte că nu e cazul, dar e draguţ oricum.

june

Jared Leto e în alb, pletos, simpatic şi foarte relaxat. Şi vorbeşte frumos de mama lui.

Jared Leto

Pharell Williams is happy în pantaloni scurţi! Îl vedem şi pe scenă în noaptea asta!

pharell williams
Cosânzeana de lângă el e nevastă-sa, Helen Lasichanh.

Kevin Spacey spune că a ştiut mereu că vrea ca Tom Hanks să fie Cpt. Philips şi că e o poveste grozavă. Cât despre House of Cards spune că nu se aştepta ca oamenii care au început să vadă serialul în sezonul doi să caute să vadă după aia şi primul sezon.

Sally Hawkins care are un cu totul şi cu totul accent decât în Blue Jasmine, în care vorbea americănească, ea fiind, de fapt, brittish. E îmbrăcată, până în gât, în Valentino, şi n-a mai avut – după cum se vede – să treacă pe la coafor.

sally

Cate Blanchett, în Armani, spune despre personajul ei din Blue Jasmine că e lebel obsessed şi că a fost o plăcere să lucreze cu colegii de platou şi cu Woody Allen şi că nu a păstrat nimic din costumaţia personajului.

cate

Glenn Close în Zac Posen

Glenn Close în Zac Posen

Matthew McConaughey, cu mama şi soţia, povesteşte că a durat mult să fie făcut filmul, Dallas Buyers Club, cam 20 de ani. Bine că a ieşit! Şi tocmai am văzut-o pe Jennifer Lawrence împiedicându-se pe covorul roşu, cu o reacţie pe măsură: a râs!

Kerry Washington

Kerry Washington în Jason Wu

Charlize Theron, impecabilă

Charlize Theron, minunată în Dior

Jennifer Lawrence în Dior Couture (desigur!)

Jennifer Lawrence în Dior Couture (desigur!)

Totuşi, nu înţeleg de ce să porţi roşi pe covorul… roşu?! Oricum, arată foarte bine!

Spre deosebire de Anne Hathaway în Gucci:

Anne Hathaway

Julia Roberts în Givenchy (nu-mi place)

Julia Roberts în Givenchy (nu-mi place)

Kate Hudson, probabil una dintre cele mai bine îmbrăcate din seara asta

Kate Hudson, probabil una dintre cele mai bine îmbrăcate din seara asta, în Versace

 Sandra Bullok, în Alexander McQueen, a nimerit-o de data asta. Şi a fost şi la coafor… spre deosebire de alte premii. Bine, fată!

sandra

 A apărut şi cuplul Brangelina! Ea poartă o rochie Elie Saab, pantofi şi clutch Ferragamo, iar el Tom Ford.

brangelina
Meryl Streep arată grozav la a 18-a nominalizare – deţine recordul, apropo! Are deja trei premii, ultimul dintre ele fiind primit pentru Doamna de Fier, în 2012.

meryl
Lady Gaga în Versace, fără felii de friptură, ouă şi alte prostii!

Lady Gaga
Mai am poze, mai pun, dar începe Ceremonia!

Share: