Azi a apărut primul trailer al filmului 50 Shades of Grey, al cărui scenariu este realizat după bestsellerul lui E.L. James. Premiera va avea loc pe 14 februarie 2015 și e de așteptat ca încasările să fie pe măsura interesului pe care l-au provocat trilogia și această (primă) ecranizare.
NB: Cartea s-a vândut în peste 100 de milioane de copii.
Unele dintre cele mai importante studiouri de producție, printre care Warner Bros., Sony, Paramount și Universal s-au bătut în oferte pe drepturile de ecranizare, iar cei din urmă au câștigat. Producătorii, Michael de Lucca și Dana Brunetti (The Social Network), au fost aleși chiar de autoare, iar scenarista este aceeași de la Saving Mr Banks, Kelly Marcel. Costumele intră în sarcina celui care a luat Oscar și BAFTA pentru costumele din The Artist, iar pe coloana sonoră se regăsește deja o piesă semnată Beyonce, Crazy In Love.

Iată și trailerul lansat azi (în doar câteva ore s-au strâns aproape un milion de vizualizări):

Probabil că filmul se va concentra destul de mult pe sex și mai puțin pe partea cu controlul (eu am citit trilogia mai degrabă în cheia asta) dar, na, cum toată lumea e curioasă cum se va desfășura povestea și cum se vor transpune scânteile dintre cei doi… o să fie și sex. Dar, firește, cu multe scene fierbinți din carte făcute mai puțin explicit, pentru că filmul trebuie să poată fi văzut în cinematografe!

Cei doi protagoniști sunt Dakota Johnson, fiica lui Melanie Griffith și Don Johnson, și Jamie Dornan. Iar regizorul e… o regizoare, britanica Sam Taylor-Johnson ceea ce mi se pare notabil pentru industria de film, cu atât mai mult cu cât nu are la activ vreun mare succes. Vom vedea dacă 50 Shades of Grey va fi acel (prim) mare succes.

50 shades trailer

PS Fanii și-au dorit distribuția de mai jos, iar cineva a făcut și un trailer. Cum vi se pare?

Share: