Anul ăsta, pe la vârful topului 100 Cele mai puternice branduri românești, alcătuit de Revista BIZ, o să găsiți câteva mărci care au legătură strânsă cu Farmec: Gerovital (3), Farmec (9), Doina (18), Triumf (20) și Nufăr (43).

Nu cu mult timp în urmă, produsele Farmec, în ciuda calității lor, nu erau percepute ca fiind suficient de cool, poate și pentru că partea de promovare online a producătorului român nu părea suficient dezvoltată. De vreo câțiva ani treaba asta s-a schimbat, mai timid, la început, apoi din ce în ce mai eficient, cu prezentă activă pe toate rețelele sociale. Iar acum, la început de toamnă, au relansat site-ul.

Poate ați apucat să intrați pe noul farmec.ro, poate nu, dar vă spun eu că acum produsele sunt mai ușor de găsit, indiferent dacă le căutați după gama din care fac parte ori după destinație și acțiune: ten, corp, păr. În plus, avem idei noi de cadouri, cercei simpatici cu cristale colorate, casetele de cadouri pe care presupun că le știți deja, produsele la reducere (25%) și produsele noi – apropo, zilele astea se lansează o nouă gamă, Gerovital H3 Derma+ și abia aștept să văd cum e emulsia matifiantă.

Îm plus, ???răsfoind??? site-ul la secțiunea Nouăți, am descoperit și o nouă mască cu argilă pe care o s-o comand mintenaș, cu atât mai mult cu cât gama mea preferată rămâne cea cu argilă, adică Aslavital Mineralactiv. Știu, nu e cea mai nouă, cred că are deja doi sau trei ani, și o mai trădez și cu produse din altă gamă (de exemplu demachiantul bifazic), dar pentru tenul meu mi se pare cea mai bună.

Apropo, dacă nu știți ce produs să alegeți, găsiți pe (noul) site și un test care o să vă recomande cele mai bune variante pentru voi de la Farmec, iar la Informații utile găsiți tot felul de detalii interesante, de la recomandări de produse până la detoxifiere sau istoria Anei Aslan.

Navigare plăcută și spor la shopping!

PS (până mâine, inclusiv!)
campanie par

Share: