Când eram copil, mi se părea, așa, o chestie super tare să avem un telefon fără fir, unul pe care să-l pot duce la mine în cameră și să vorbesc cu prietenii mei fără asistență parentală. Când a apărut telefonia mobilă la noi îi invidiam pe prietenii care aveau mobil și, firește, îmi doream și eu. Câțiva ani mai târziu, în ’97, când am avut primul mobil, nici nu bănuiam că o să ajung dependentă de micul aparat. Corespondență, jocuri, rețele sociale pozat, filmat, comunicat, nu-mi pot imagina acum viața fără telefonul mobil. Și, dincolo de asta, fără net pe telefonul mobil.

Iar de azi, telefoanele pot fi mai deștepte, pentru că, în cadrul unei conferințe de presă la care am participat, Vodafone a lansat Supernet™!

Dar ce e Supernet™ ăsta? În primul rând, însă, o să spun lucrul ăla care îi intereseazăpe toți: e gratuit. Supernet™ e o inovație Vodafone în utilizarea serviciilor de internet mobil care asigură viteze ridicate, stabilitate crescută și protecție completă, pentru o experiență mai bună de utilizare.

Nu este vorba despre un produs sau un nou plan tarifar ci despre onorarea promisiunii Vodafone de a oferi permanent o experiență mai bună utilizatorilor de smartphones, fără costuri suplimentare. Supernet™ este o inovație oferită în exclusivitate pentru clienții din România și are patru atribute cheie:

UltraSpeed™ folosește tehnologia și arhitectura exclusivă Vodafone care asigură o experiență broadband autentică, de viteză superioară. Astfel, începând de azi dimineață, toți utilizatorii rețelei beneficiază de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc până la 43,2 Mbps, iar la 4G vitezele cresc până la 300 Mbps.

XStream™ înseamnă expriența video desăvârșită, cu o conexiune instantanee, bazată pe stabilitatea superioară a conexiunii de Internet pentru browsing, descărcare de fișiere și streaming. XStream™ funcționează pe baza unui algoritm de optimizare Vodafone precum și prin rețeaua All-IP a operatorului, ce asigură o experiență superioară de streaming.

MaxProtect™ este o inovație ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluție completă de securitate la nivel de rețea, pentru orice terminal: smartphone, tabletă, laptop sau PC, MaxProtect™ este disponibil tuturor clienților Vodafone, fără costuri suplimentare și fără să fie necesară instalarea vreunei aplicații. Serviciul asigură protecție antivirus, anti-phishing și antimalware pentru traficul efectuat prin rețea. Serviciul este gratuit pentru clienții RED pe toată perioada contractuală, iar pentru ceilalți este gratuit vreme de șase luni.

SecurityPro 2.0™ îndeplinește cerințele de securitate ale tuturor companiilor, permițând angajatorilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în rețeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc soluția de securitate direct din rețea, iar conexiunea de date este protejată, pentru a se asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajații vor putea, de asemenea, să navigheze pe Internet fără grija virușilor sau a pierderii datelor companiei.

supernet

Cam astea au fost veștile, cu niște explicații tehnice suplimentare de care o să vă scutesc, mai ales că nu sunt sigură că aș putea reda corect toți termenii. Oricum, găsiți detalii suplimentare aici: vodafone.ro/supernet, iar ideea de bază cred că ați prins-o: viteză mai mare la navigare, o mai bună experiență pentru video, fie că e încărcare, descărcare, fie că e streaming, securitate mai bună pentru date și antimizerii de pe net. Și în caz că nu vi se pare suficient de important aspectul ăsta, am aflat recent că România e în Top 10 mondial când vine vorba de virusare a telefoanelor mobile.

Bon! Acuma, că știți cum e cu Supernetul și cum să vă faceți telefoanele smart încă și mai smart, dați vestea mai departe, asta și doar vești bune, sper! Și nu uitați că e gratuit!

Share: