În ciuda faptului că în baia mea cu greu se mai găsește loc să arunci un ac de creme și loțiuni și măști și alte secrete bine păstrate în cutii mai mici sau mai mari, n-aș zice că sunt obsedată de bunăstarea tenului personal. Sigur, obrazul mă străduiesc să-l țin subțire, și la propriu și la figurat. Mai o mască, mai o cremă, un tonic, să fie primite! Dar mi se întâmplă să treacă săptămâna fără astfel de tratații, iar acum, că am o singură mână la… îndemână, operațiunile de curățat tenul devin chiar un pic frustrante! Cu atât mai mult cu cât am stat mai mult ca niciodată în casă!

Prin urmare, noua gamă Gerovital Happiness de la Farmec mi-a prins cum nu se poate mai bine! Întâi pentru că toate produsele miros a bucurie cu aromă de fructe, pe alese: zmeură, afine, caise. Ah, ce fructe mari si parfumate făcea caisul din curtea lui Darly! Le simt atingerea catifelată de fiecare dată când îmi dau cu CC Cream-ul din gama aferentă. Sigur, dacă tot nu ies din casă n-are sens, dar recunosc că textura e atât de plăcută încât am folosit produsul pe post de cremă hidratantă în vreo două rânduri. Până la urmă e doar 18 lei, îmi iau altul când se termină! Dar asta n-o să fie prea curând fiindcă nu e nevoie să aplici prea mult. Și are o acoperire mai bună decât vreo două fonduri de ten lichid pe care le am, ha!

Am ales CC Cream din gama cu extract de caise, chiar dacă aceasta se adresează celor cu ten uscat, iar al meu e mixt, potrivit pentru Happiness cu extract de afine. Diferența între cele trei variante e dată doar de pigmenții extrași din fructul de pe ambalaj, astfel obținându-se cele trei variante de culoare: deschis, mediu, închis. Mie mi se potrivește culoarea caiselor.

cc cream caise

Un alt produs care a intrat direct în topul personal e crema hidratantă matifiantă fiindcă efectul e aproximativ… instant! O aplici pe pielea curată și puf!, parcă se acoperă cu o peliculă fină de mătase. Dacă e să citez din prezentarea oficială, crema conține Sebaryl® care reglează secreţia sebumului, este astringent natural şi are efect matifiant. Lipomoist 2036 este un complex de aminoacizi şi proteine vegetale hidrolizate, cu rol hidratant și revigorant.
Extractul de Afine, bogat în vitamina C, alfahidroxiacizi și antociani este antioxidant, reglează secreția de sebum și matifiază, dar, tradus pe înțelesul oricui, efectul e cel de care spuneam mai sus.

crema matifiantaCei de la Farmec mai au o cremă care, pe lângă efectul promis, de blurare a ridurilor, îți și matifiază tenul, și de care vă povesteam foarte încântată acum vreo două luni, dar asta cu extract de afine e mai fluidă și mai lejeră.

ser

În fine, al treilea produs pe care l-am încercat este serul antiimperfecțiuni cu efect de iluminare care nu are, totuși, același efect instant ca celelalte două și cred că nu se cuvine să vorbesc despre el până nu respect instrucțiunile, adică aplicat dimineața și seara pe tenul curat. Ceea ce eu n-am făcut. O s-o fac, promit, după ce-mi recapăt mâna dreaptă și vă raportez la următorul post despre Farmec.

Fiecare dintre cele trei game fructate are și un lapte de corp cu parfum și efecte specifice, la afine mai e și un gel spumant demachiant, la zmeură mai sunt o mască și o cremă hidratante și un scrub  pentru picioare, iar la caise o mască, un gomaj și o cremă dezodorizantă tot pentru picioare. Și o să mi le iau pe toate, na!

De notat că acum, pentru orice comandă la Farmec, indiferent de valoare, primiți kit-ul Happiness, cu șapte mostre ale produselor din gamă. Cred ca sunt și CC Cream-urile acolo, ca să vă decideți care e cea potrivită!

Și, încă ceva! Orice și oricâte produse folosim pentru ten, să știți că ele n-au cum să acopere supărările, invidia, gândurile rele. Așa că fericirea vine întâi din interior și abia după aia din cutia cu minuni cosmetice. Nu uitați asta, bine?

happy

Share: