July 3

Noaptea lungă a filmelor scurte!

Dacă n-ați reușit să ajungeți la TIFF, fie că e vorba de Cluj, București sau Sibiu, aveți o bună șansă la recuperat muuuulte filme dintr-un foc, mâine seară, la Romexpo, la ShortsUP, festivalul de scurt metraje!

E o experiență maraton, care începe pe la șapte seara și durează cât vă ține cafeaua băută sau până se termină de văzut toate cele câteva zeci de producții. Pe lângă faptul că multe dintre ele sunt premiate pe la festivaluri de-afară, mi se pare cool că organizatorii le-au aranjat pe categorii denumite sugestiv: ???Râzi de te prăpădești???, ???A ras toate premiile???, ???Îți ia ochii???, ???Te pune pe gânduri??? și încă vreo câteva.

Biletul costă 40 de lei, dacă îl luați online, și 50 de lei la fața locului, iar experiența nu se rezumă doar la filme ci la întregul loc. Organizatorii au pregătit multe suprize plăcute, iar MasterCard, partener al evenimentului, susține plățile contactless cu 10% reducere la Food&Drinks dacă plătiți cu un card contactless. Și-ar trebui s-o faceți, nu neapărat pentru reducere, cât pentru că toată plata durează cu 33% mai puțin față de un card obișnuit și cu 52% mai puțin față de plata cu cash.

MC
Mi-ar fi plăcut să fiu acolo mâine, dar programul era deja făcut, așa că învăț chestii mișto și mă distrez corespunzător la BIZ SMS Camp. Dar voi să mergeți la ShortsUP, negreșit! O să fie o experiență de neprețuit!


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 03/07/2015 by ruxandra in category "Filme

1 COMMENTS :

  1. By Marian on

    Din pacate mie nu imi plac filmele prea scurte, insa evenimentul m ise pare interesant, mi se pare ca mai este unul de acest gen undeva pe la sfarsitul verii, prin transilvania, nu mai tin minte exact dar parca era un festival si cu strainii, ar trebuii sa vorbesti si despre asta, parerea mea.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *