Oare există pe lumea asta doamne și domnișoare care se trezesc dimineața și părul lor e disciplinat și mătăsos de parcă fix atunci ar fi ieșit pe ușa coaforului? Ca-n filme, așa, în cadrele alea în care Ea doarme cu un zâmbet fericit pe mutră, iar părul e milimetric aranjat pe pernă, ca un halou strălucitor? E, dacă există, le invidiez rău pentru că trec liniștite prin viața lor care are numai ???good hair days???!

În afară de cazul în care l-am întins în ziua respectivă și seara, înainte de culcare, îl prind în vârful capului, părul meu nu stă nicicum dimineața. Uneori nici la prânz, ba chiar nici seara!

E ondulat, vopsit (eu șatenă natural, dacă-mi amintesc bine, dar acuma-s blondă), uscat cu uscătorul, nivelat cu placa, ba mai primește și niscaiva chimicale pe care medicul mă obligă să le iau de câțiva ani – deja! Și cu toate astea, cumva, rezistă eroic! Bine, se mai răzrătește el, cum ziceam, dar pe de altă parte și eu încerc să-i port de grijă. Ulei, măști, seruri, șampoane și alte balsamuri menite să-i aline pornirile și zilele proaste – și ale lui, și ale mele!

De-aia mă bucur acuma că pot să-i prezint gama nouă de produse pentru păr de la Farmec: Gerovital Tratament Expert! Are o grămadă de produse potrivite pentru diverse nevoi și probleme, de la protecții pentru tratamente termice, la măști de regenerare, chestii pentru mătreață (anti, de fapt), ser anti-frizz… Mă și văd cu recipientul în mână: No-Frizz, părule, sau te tund!

macheta GTE

Am încercat șamponul regenerant și masca nutritivă până acum. Nu m-am trezit cu cosite de Raspunzel peste noapte și presupun că cele două utilizări nu sunt suficiente pentru a observa efectede genul ăsta încă. Dar ce știu e că am putut să mă înțeleg cu el fără să mai folosesc balsamul obișnuit (care are silicon) ceea ce e mare lucru!

Și o să încerc și serul ăla anti-frizz de care ziceam, ba chiar și uleiul nutritiv, fiindcă ia uite ce zice de el pe site: ???Uleiul de argan repară firul datorită conținutului ridicat de omega 6 și 9 și de acizi grași esențiali, uleiul de măsline întărește firul de păr cu ajutorul vitaminelor cu efect antioxidant – A, B, E – și a mineralelor active, iar uleiul de cătină furnizează nutrienții necesari refacerii fibrei capilare, iar uleiul de avocado completează acțiunea nutritivă cu ajutorul vitaminelor D și K???.

CONCURS

Dar n-o să le încerc singură, pentru că am trei seturi de ser No-Frizz și șampon regenerant pentru voi. Ca de obicei, provocarea stă în comentarii, prin urmare, aștept povești funny (sau horror dar de care puteți să râdeți acuma) despre îngrijirea părului! La mine memorabilă rămâne faza în care o fetiță mică zicea că ne jucăm de-a coaforul, și acuma mă tunde, și eu râdeam, și ea avea o foarfecă adevărată în mână, la spatele meu, și după aia n-am mai râs!

Aveți vreme până marți, 6 octombrie la ora 18, când anunț câștigătorii! Marți, ca să nu fie trei ceasuri rele, ci trei seturi bune pentru păr! Expert!

And the winners are: Dalia, Dia și Cami – o să primiți un mail în cursul zilei de mâine pentru detalii! Mulțumesc tuturor pentru comentarii, însă, și, dacă nu vă supărați prea tare pe mine, eu o să admit că istoriile voastre m-au distrat! :)

Share: