V-am povestit că anul ăsta sunt oarecât pe chill la TIFF*, mă bucur de bucuria oamenilor, mai intru la un film, mă mai văd cu prieteni dragi la o cafea și mi-am făcut cartierul general în Piața Unirii – inevitabil, toată lumea trece pe aici! Prin urmare, filme și evenimente și, între, în majoritatea după amiezelor, stau în Lounge-ul IQOS, la umbră, pe pufii comozi, ascult muzică bună și îmi fac lecțiile.
OK, bine, uneori beau și niște Campari. Sau un Staropramen. Dar numai granat, pe cuvânt!
Și serile, la filmul din Piața Unirii (le-am văzut pe toate până acum), tot pe pufi. Prin urmare, am avut vreme să observ ce face PMI/IQOS aici. Sigur pentru că e în natura profesiei să mă uit ce fac sponsorii la un festival, dar și pentru că mă interesează subiectul – am scris despre promo și marketing în industria tutunului de multe ori și o să mai scriu!

Am citit mult despre tot ce înseamnă R&D la Philip Morris, pentru că-mi place să știu despre ce vorbesc și pentru că, fumătoare fiind, mă interesează subiectul, așa că sunt foarte puține lucrurile pe care tinerele promoterițe mi le pot spune ca noutăți în privința asta. Probabil că știm cel puțin la fel de multe cifre și facts.
Și îmi place felul în care și-au gândit prezența aici: zonă de chill în care te poți opri între două filme și să te bucuri de muzică, în timpul zilei, iar seara au și mașini de popcorn cu diverse arome. Primești floricele doar dacă ești adult (asta se înțelege de la sine, IQOS e un produs adresat exclusiv fumătorilor adulți, dar fac precizarea ca să n-avem discuții) și ai un sticker de la promoterițe.


Mi se pare foarte mișto că au amenajat un spațiu primitor în care poți sta și dacă nu fumezi sau mai fumezi și țigări convenționale, ca mine, fără nici un fel de condiționare, doar pentru oricine trece și are chef de-o pauză. Dacă vrei să vorbești cu fetele, bine, dacă nu, iarăși bine. Dar majoritatea fumătorilor, din ce am observat eu, cam vor. Așa cum am mai zis, și m-am și ciondănit pe tema asta uneori, e o diferența vizibilă (vă arăt zilele astea) între țigările convenționale/fumat și IQOS. Nu doar probată prin mii de teste, ci chiar vizibilă. Iar ideea e pe bune să le spui fumătorilor că există și o alternativă mai puțin riscantă pentru viciul lor. E dreptul lor să știe și să aleagă ce consideră că e bine pentru ei, dar nu pot face asta dacă nu sunt informați, nu?!
Btw, titlul textului de azi este sloganul lor.

Fug la un film și oricum mi se termină încet și bateria de la laptop (v-am zis că mai nou am un adorabil Lenovo…. roz?!?! Da, am un laptop roz and I love it!) dar promit să mai povestesc despre ce se întâmplă pe aici. Over and out now!
___

* față de alte ediții

Share: