Nu sunt o entuziastă a Crăciunului, nu mă simt mai veselă decât în alte ocazii, nu țin să-mi umplu casa cu decorațiuni noi pe care, ulterior, știu că trebuie să le pun undeva pentru celelalte 350 de zile din an.
Cu reclamele de Crăciun, însă, e altă discuție.
Pe astea le vânez an de an cu pasiune. Întâi pentru că multe dintre ele sunt foarte mișto, adevărate bijuterii de creativitate și producție, și pe urmă pentru că unele branduri nu se limitează la un spot drăgut, adesea lacrimogen, despre cât de frumoasă ar fi viața noastră dacă am cumpăra cadouri de la [inset brand name here], ci construiesc adevărate campanii.

Firește, pentru oricine a deschis ochii în marcomm săptămâna trecută, nu ieri, John Lewis are, de mult, cea mai așteptată și, de obicei, cea mai mișto reclamă.
Taman au publicat-o pe cea de anul ăsta și, cum o păzesc ca un uliu în fiecare an, iaca, m-am și grăbit să scriu și s-o postez:

Și ți se pare un pic aiurea și „oare ce-a vru să spună autorul?” până se deschide ușa și, bam!, îți intră ceva în ochi.
Însă nu e doar un spot, așa cum John Lewis face deja de câțiva ani. E o campanie în toată regula, cu produse dedicate, din al căror preț JL donează 25% pentru cauza în cauză. Aveți aici produsele (o să vreau ursuleții aia neapărat!) și aici mai multe detalii despre ONG-urile implicate și despre cum altfel pot fi ajutați cei care au nevoie de ajutor.



Ei bine? Vă place?
Mie, una, la nebunie! Dar, sigur, eu sunt și foarte sensibilă când vine vorba de tații de fete ♥ 

Share: