Cornel de la Vunk a scris zilele trecute un post pe blogul lui, scorneli (mişto, btw!), în care discută critic despre câteva dintre apucăturile colegilor de scenă şi industrie muzicală, despre compromisuri, talent sau lipsa lui, lipsă de sinceritate şi “trepte care nu trebuie coborâte”.

Aparent, postarea a pornit de la un spectacol în care solistul de la Vunk s-a aflat pe aceeaşi scenă cu Delia, “care isi permite sa faca ce vrea cu vocea si cu talentul ei, pentru ca este foarte versatila si extrem de talentata”, însă a păcătuit, la evenimentul respectiv, cântând câteva refrene manelistice pe care, zice Cornel, publicul le-ar fi taxat cu huiduieli. Şi că aşa ceva nu se face, mai ales că Delia e jurat la X Factor, deci un model, deci nu se face, nu e bine!

Cornel Ilie, Vunk

Cornel Ilie, Vunk

După cum, a continuat solistul Vunk, nu se face nici să cânţi coveruri, cu voce peste piesa originală, nu peste negativ. Şi mai are o problemă şi cu versurile din muzica româneasca – ok, şi eu am o problemă cu asta fiindcă majoritatea versurilor cântecelor româneşti sunt, în lipsa altui cuvânt mai bun, tembele! Şi cum puştii se iau după modelele pe care le au(d la radio), nu e de mirare că vorbesc cum vorbesc!

Una peste alta, un text onest care a avut cam 1700 de shares, o tragere de mânecă între colegi şi basta. Aş fi uitat de el dacă azi Delia n-ar fi venit cu o replică la care am râs cu poftă şi pe care, în termen de reacţie via Social Media, n-o s-o uit prea curând:

Un fel de “Aşa, şi?” :)

Sursa foto: pagina oficială Vunk pe FB.

Share: