December 9

Zece de nota 10 (zece)!

E inevitabil să aflaţi că 10 oameni din online, blogări d-ăştia cum le spune (re)numele, au pus la cale o campanie prin care îşi propun să strângă bani pentru copiii de la Salvaţi Copiii. Dar nu aşa, oricum, să scrie un articol şi atât, neah. Cei 10 au muncit din greu, şi-au bătut capul, şi-au pus creativitatea şi relaţiile la bătaie ca să confecţioneze… brazi de Crăciun. Pe care îi vor licita, iar banii strânşi merg, desigur, la copii.

Campania este o continuare în online a Festivlului Brazilor de Crăciun, începe diseară pe cele 10 bloguri şi îi include pe: Adi Hădean, Daniel Răduţă, Diana Stoleru, Maldita – Daniela Petrescu, Mugur Frunzetti, Nebuloasa, Răzvan Marc, Roxana şi Alex Farca – Lumea Mare, Viorel Copolovici şi pe mine.

Am tras cu ochiul la unii dintre brazi. Abia aştept să-i vedeţi şi voi pentru că sunt cu adevărat foarte speciali. În această seară, după ora 23, o să înţelegeţi de ce sunt aşa încântată şi de ce nu prea am “mişcat în front” ultimele zile :)

pe twitter, #braziptcopii


Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 09/12/2010 by ruxandra in category "de suflet", "Online stuff

6 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Zece de nota 10 (zece)! « pr intre randuri -- Topsy.com

  1. By ruxandra (Post author) on

   pai? te poti alaturi in multe feluri: creezi, donezi, promovezi sau.. dansezi (ma rog, nu trebuie sa dansezi, de fapt, dar n’am gasit alta rima) :)

   Reply
 2. Pingback: Bradutul meu de Crăciun | Daniel Mădălin Răduță

 3. Pingback: Daruri, Brad şi Thailanda! Pentru voi! « pr intre randuri

 4. Pingback: În ajun de Crăciun « pr intre randuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *