December 9

Daruri, Brad şi Thailanda! Pentru voi!

Aşa cum v-am spus, sunt şi eu implicată în campania cu brazii de Crăciun pentru Salvaţi Copiii. Dar n-am făcut nici un brad. Conceptul meu se numeşte, vorba poetului, “Un copac cu flori şi un colţ uitat de cer” pentru că exact despre asta este vorba, după cum o să citiţi mai jos.

Copacul cu flori e un pretext

De fapt, important e ce am aşezat sub el, daruri oferite de partenerii mei: o invitaţie dublă la concertul Gotan Project (februarie 2011) by Events, un abonament la revista Tabu şi unul la Money Express , un pachet de cărţi cu poveşti de la Jurnalul Naţional şi o invitaţie VIP la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia 2011, care are loc la finele lunii mai. Aşa e copacul cu flori, vine cu daruri incluse!

Îl puteţi licita prin intermediul comentariilor la acest articol. Cea mai mare sumă licitată pînă pe 19 decembrie 2010, ora 23.59, câştigă toate darurile, copacul cu flori şi vaza în care este aşezat acesta.  Succes!

Colţul uitat de cer e o treabă de care sunt şi mai încântată!

Pomul meu, chiar şi cu daruri, e doar un pom, dar n-aş putea să fiu mai prejos decât ceilalţi implicaţi în campanie, aşa că vă ofer şi un Brad. Brad Florescu. Da, acel Brad Florescu, cel care a lăsat viaţa de asfalt şi corporaţii pentru Thailanda. Dar cum Brăduţ e departe, în lumea cea exotică şi se dă greu plecat de-acolo, câştigătorul primeşte şi un bilet de avion dus-întors pentru Thailanda!

O minunată aventură: Brăduţ Florescu – ghid şi un bilet Air France până în Thailanda şi înapoi – puteţi câştiga asta dacă donaţi minim 99 de lei în contul Salvaţi Copiii: RO15RNCB0071011434790005 (RON),  deschis la BCR, Sucursala Plevnei, Bucureşti.

Paşii sunt simpli: vă înscrieţi AICI, primiţi un mesaj de confirmare, donaţi, îmi trimiteţi dovada plăţii şi intraţi în tragerea la sorţi ce are loc în 24 decembrie. Mult succes şi nu uitaţi scopul acestei campanii: copiii!

UPDATE: pentru copacul cu daruri licitatorii au mutat licitaţia aici. Avem 150 170 200 250 270 300 350 400 450 de lei. Cine dă mai mult? :)


Tags: , , , , , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 09/12/2010 by ruxandra in category "de suflet

23 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Daruri, Brad şi Thailanda! Pentru voi! « pr intre randuri -- Topsy.com

 2. Pingback: Un braduţ călător pentru un copil | impresii din lumea mare

  1. By ruxandra (Post author) on

   si ce te retine?! RO15RNCB0071011434790005 (RON), deschis la BCR, Sucursala Plevnei, Bucureşti :P

   Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   multumesc, anca! sa inteleg ca avem o oferta pentru pomul cu daruri, sau te’ai inscris la tombola pentru bradut? :)

   Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   asta, clar! dar eu as fi mai mult decat incantata sa vad thailanda cu ghid care sa vorbeasca nu doar intr’o engleza inteligibila, ba chiar in limba mea materna! :))

   basca, ce faci? unde te duci? in thailanda pe dreapta sau pe stanga? care sunt cele mai misto chestii de facut, mancat, vazut, trait? veeeezi? esti indispensabil, ca sa zic asa! :)

   Reply
 3. Pingback: Nici o faptă bună nu rămâne nerăsplătită! « Pandora's | Blog la feminin

 4. By Adi P on

  Nu vad vreo suma prin comentarii, asa ca arunc la plezneala, la prima strigare, 100 lei si propun un pas de 5 :). Cine se mai arunca ?

  Reply
 5. Pingback: Nu cred că v-am rugat vreodată ceva | Marieta

 6. By Vlad Dulea on

  pardon…
  deci…
  150 de lei pentru licitatie, adica pentru “copacul cu flori”
  si 99 de lei separat pentru “coltul uitat de cer” :)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   Multumesc mult, Vlad! O sa le pot spune copiilor de la centrul din Bucuresti (la care sper sa ajung azi sau maine) ca sunt oameni carora le pasa de ei si de ce li se intampla! Me happy! Multumesc!

   Reply
 7. Pingback: Blogul Cristinei Bazavan » Blog Archive » Ti-ai luat brad de Craciun? Hai sa mai facem o fapta buna…

 8. By Catalin Mogoseanu on

  Daruind vom dobandi :)

  Sa ne amintim mereu …sau

  DAR din DAR se face RAIUL

  In fond Raiul il CREEM si PURTAM in INIMA NOASTRA!

  Reply
 9. By Madalina on

  La bradutul lui Daniel vad ca am fost deja depasita, mai fac o incercare la tine:-) 250 RON pentru copii care au avut norocul sa te intalneasca!

  Reply
 10. By Irina on

  Am depus si eu niste banuti, am trimis si dovada la adresa de mail de la care am primit mesajul de confirmare la inscrierea la tombola (cred ca acolo trebuia trimisa :) )

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   Multumesc, Irina! Si mai multumesc odata, pentru ca ai donat de doua ori mai mult decat era suma minima pentru a intra in tombola! :)
   da, am primit si documentul de confirmare a tranzactiei! mult succes sambata, la extragere! :)

   Reply
 11. Pingback: Cardul UNICEF: oameni mari pentru copii « pr intre randuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *