January 7

Barbaţii. Mic ghid de utilizare (2)

Felicitări pentru bărbatul ales. Sperăm că el corespunde tuturor nevoilor tale de comunicare.

Aşa scriam în prima parte a acestui ghid, prezentând în continuare câteva detalii despre garanţia limitată şi câteva măsuri pentru siguranţa voastră în timpul acestei experienţe.

Astăzi discutăm puţin despre servicii de reţea, memoria partajată, accesorii, coduri de acces şi, dacă ne mai rămân idei, timp şi loc, despre formatare.

Servicii de reţea

De cele mai multe ori, reţeaua este deja formată, indiferent că e vorba de amicii de bere, colegii de serviciu, familia, prietenii cu care face instanţe în wow sau se joacă SCFA*, urmăritorii pe Twitter, prietenii sau fanii de pe Facebook, 4sq, LinkedIn şi, dacă e cazul, comentatorii de pe blog. De multe ori, serviciile de reţea pot fi folosite în interesul tău – el în reţeaua lui, tu într-a ta, la shopping sau la cafea cu fetele. Uneori, poţi cere deconectarea – permanentă sau vremelnică – dar trebuie multă diplomaţie şi răbdare. Adică nu ceva de genul: “Azi nu ieşi la bere. Îmi lăcuiesc unghiile şi am nevoie de cineva care să sufle până se usucă oja. E IMPORTANT!!!

Memoria partajată & codurile de acces

Unele dintre următoarele funcţii pot folosi acest tip de memorie: contacte, mesaje, To Do, Galerie, diverse exe şi .exe, lista de cumpărături şamd. E bine să fiţi atente ce încercaţi să ştergeţi. Preferabil, folosiţi un microSD şi lăsaţi memoria partajată – cel puţin la început – aşa cum e. Oricum, de obicei, această memorie este protejată cu multe coduri de acces. Şi, nu, niciunul dintre aceste coduri nu corespunde cu ziua şi ora în care aţi ajuns faţă în faţă prima dată. Încearcaţi, dacă nu mă credeţi, dar aveţi grijă că, după trei încercări eşuate, se blochează, heh!

De fapt, poate e mai bine să NU încercaţi, chiar dacă curiozitatea vă îndeamnă! Nu se ştie ce surprize vă poate rezerva această experienţă, deci mai bine nu. Cu timpul, dacă totul merge ok, chiar el o să vă ofere acces la memorie şi, cine ştie, poate chiar codurile de securitate. Şi pe cel de la interfon.

Accesorii

Multe. La prima vedere n-ai zice, dar sunt multe. Dincolo de nenumăratele variante pentru încărcat bateriile, căştile pe care pare să le poarte când voi îi solicitaţi atenţia, propriul lui telefon/telefoane, laptopul şi alte asemenea accesorii, mai adaugaţi (pot varia de la model la model):

tricoul cu trupa preferată. Nu-l mai poartă, da’ nu se departe de el. Sau blugii preferaţi. În care oricum nu mai încape. Sau hanoracul ăla. Care e pătat dincolo de a mai putea ieşi cu el chiar si să spele maşina. Da’ e favoritul lui. Tot aşa, flanelul croşetat “bob de orez”, cu iniţialele lui, mari, pe piept. E de la mama. You can’t touch this!

Mingea de rugby (wtf?!), undiţa, playstation-ul, toate accesoriile de wii, două anvelope ce trebuie duse la vulcanizare, o pungă cu şuruburi – nu se ştie de la ce, cinci memorii RAM şi două HD-uri vechi, ghidul de bricolaj, o bormaşină (în cutie, sigilată), adidaşi cu crampoane (i-a purtat doar când i-a probat), bicicleta Pegas, ganterele, banca de abdomene, sinistroşenia de pluş de la exa şi lista poate continua. Toate, absolut toate, îi sunt extrem de utile şi nu poate funcţiona fără ele. Ştiu, nu pare logic, dar asta e! (sic!)

În principiu, nu dăunează unei bune funcţionări, dar dacă vă deranjează mult prea tare, puteţi instala aplicaţia “If I can’t touch that, than you can’t touch THIS“. Totuşi, reţineţi că e posibil că această aplicaţie, accesată prea des, s-ar putea să ducă la defecţiuni iremediabile.

(va urma)

* Supreme Commander Forged Alliance. Mulţumesc, Rareş, pentru inside tip.


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 07/01/2011 by ruxandra in category "Barbatii. Ghid de buzunar", "De-ale fetelor", "texte de tot râsu'

10 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Barbaţii. Mic ghid de utilizare (2) « pr intre randuri -- Topsy.com

 2. By Gavrilescu on

  Ce ma roade cel mai tare e ca sunt experti in 500 de tehnologii de ultima ora in acelasi timp dar nu-si gasesc niciodata sosetele. Si nici nu nascocesc un program care sa faca research pentru ei, gen ISock.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   cu sosetele e o treaba complicata. nu stiu detalii, dar sper ca ai observat si tu ca dispar una cate una, niciodata pereche. exista o teorie potrivit careia le’ar manca masina de spalat, dar nu a putut fi confirmata.

   Reply
 3. By catalin on

  Ca dispar sosetele nu-i nici o problema, eu port mereu una de-un fel si alta de alt fel. Mai rau e ca apar in locuri neasteptate. Imagineaza-ti cum ar fi sa prezinti ceva unui grup de 15-20 insi si la un moment dat sa te trezesti ca-ti apare o soseta de dupa gulerul camasii. Eu am patit-o. Si magarii mi-au spus de-abia la urma!!

  Reply
 4. By catalin on

  Aoleu, ce m-ar minca si pe mine degetele!

  “Felicitări pentru femeia alesa. Sperăm că el corespunde tuturor nevoilor tale de comunicare nocturna.”

  Da n-am timp :(

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   de obicei si de cele mai multe ori, femeia e o ea. e bine sa retii acest aspect oricand doresti sa te apuci de scris.

   Reply
 5. By catalin on

  :) stiam ca-mi arzi o coada pe la bot dai chiar grele da scris o comentarii in chichineata asta. si blogul tau au un layout ciudat, nici un sfert din ecran nu sint folosit.

  Apropo, cind citesc vreo stire pe net eu folosesc chestia asta:
  http://lab.arc90.com/experiments/readability/
  Merita sa arunci o privire.

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   oho, nu cred ca epuizam subiectul in trei parti :)) dar docuemntez partea a treia zilele astea)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *