January 12

Veşti frumoase de la Sibiu!

Mi-am dorit mereu să ajung la FITS dar pre(a)ocupată de verile job-related şi mai puţin de ale mele, prima dată asta s-a întâmplat abia când a fost “obligaţie de serviciu”, în 2009. Pusesem la cale un parteneriat cu frumosul ex-trust, aşa că m-am dus, chipurile, să mă asigur că totul merge smooth. Am văzut atunci şapte spectacole în două weekenduri, terapie cu teatru, aş zice. Printre ele, Faust şi Metamorfoze, capetele de afiş ale teatrului sibian.

Anul trecut am participat la tot festivalul, dar am văzut fix două spectacole! În schimb, am trăit una dintre cele mai mişto experienţe profesionale, căci măţăraia unui asemenea festival – numărul trei în lume ca mărime, apropo – e cel puţin inedită. O mână de oameni, nu mai mult de 20, pun la cale un uriaş eveniment ce ţine zece zile. Sute de spectacole şi cam tot atâţia invitaţi din străinătate – vă las pe voi să ghiciţi numărul de păţanii, mai mult sau mai puţin haioase, petrecute în culise la o asemenea desfăşurare de forţe. Priceless!

Taman am aflat că voi avea şansa de a repeta această fabuloasă experienţă în 2011, la ediţia în care Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu îşi sărbătoreşte majoratul. Drept pentru care ştiu şi vă comunic şi vouă tema din acest an: COMUNITĂŢI.

O să fie o super faină nebunie!


Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 12/01/2011 by ruxandra in category "FITS

5 COMMENTS :

 1. Pingback: Tweets that mention Veşti frumoase de la Sibiu! « pr intre randuri -- Topsy.com

 2. By Madalina on

  Ce vesti frumoase!! Abia astept sa mergem impreuna si multumesc inca o data pentru premiul inspirat. Ma voi bucura de “terapia cu teatru” si poate ma intorc macar cateva zile inapoi in anii de studentie:-)

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   vezi ca dureaza zece zile iar in timpul spectacolelor mobilele se inchid! :))
   deci zece zile te rupi de birou. concediuuuu! (asta provocare!)
   ma bucur mult ca o sa vii, o sa’ti placa, e o frumoasa nebunie FITS :)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *