February 4

Ce-o să fie în Egipt?

Ok, ce se întâmplă acolo e departe de a fi amuzant. Oamenii se bat pe strază, sunt morţi, sunt răniţi, iar jurnaliştii sunt alergaţi şi hăituiţi mai ceva decât câinii comunitari pe străzile Bucureştiului. Şi toată lumea se întreabă ce va fi in Egipt, mai ales că astăzi pare a fi fost anunţată cea mai mare mobilizare de forţe de până acum în Piaţa Tahir.

Avem aici una bucată potenţial răspuns, greu, foarte greu, scos de la un personaj care, oricum, vorbeşte foarte puţin, spre deloc. Să urmărim împreună:

The Colbert Report Mon – Thurs 11:30pm / 10:30c
Crisis in Egypt
www.colbertnation.com
Colbert Report Full Episodes Political Humor & Satire Blog</a> Video Archive

da, o neserioasă, ştiu!


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 04/02/2011 by ruxandra in category "Dileme", "domnul Sony", "texte de tot râsu'

5 COMMENTS :

 1. By Manuel on

  Astia de la Wired.com au facut un studiu si au zis ca in piata Thrir pot incapea maxim 200 000 de oameni. Daca ar fi sa setranga 1 miliona ar trebui sa ocupe o zona ceva mai mare. Dar, ce se intampla acolo are efect in toata zona. Cristiasn, motanul, e comic totusi :))

  Reply
 2. By Dimulescu on

  Da, mîţa e foarte amuzantă, dar ce vrei să spui cu “alergaţi şi hăituiţi mai ceva decât câinii comunitari pe străzile Bucureştiului”??

  Cine a mai hăituit maidanezi în ultimii ani, în Bucureşti, decît alţi maidanezi?!

  Reply
 3. By antiignorantu on

  Mubarak trebuie sa predea el puterea in liniste nu alte forte externe deghizate …. iar acei jurnalisti trebuie sa stea departe de oamenii furiosi ….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *