March 17

Mămici pentru Marte

Până la vârsta gimnaziului, am fost un copil teribil de cuminte. E drept, zvăpăiala nici nu prea avea cu ce să fie susţinută. Locuiam într-un bloc mic şi, cu excepţia a doi copii din vecini, Ioana şi Laurenţiu, nu prea interacţionam cu “persoane” de vârsta mea. Şi, orium, eram preocupată cu grădiniţa. Şi cu Mecano – vă mai amintiţi Mecano?

În felul ăsta mama s-ar fi calificat perfect dacă marţienii ar fi căutat o mamă-model care să disciplineze progeniturile planetei roşii, exact aşa cum se întâmplă la începutul filmului Mămici pentru Marte | Mars needs moms. Şi uite aşa, Milo, protagonistul peliculei, se trezeşte că urâcioşii de marţieni îi răpesc mama şi porneşte într-o aventură plină de suspans, dar şi de umor, pentru salvarea ei.

(ia click pentru a mări şi atenţie puţin la parteneri! eeee? doar bloggeri! cool, ha?)

Pe Marte i se alătură aliaţii Gribble, Ki şi TwoCats, trei personaje pe cât de pitoreşti pe atât de colorate. Am râs în hohote la unele faze şi am fost înduiolată la altele. Cu siguranţă, e un film pentru toate vârstele, fiindă cei mici se vor distra copios de animaţia personajelor, iar cei mari vor înţelege corect de ce lui Gribble “îi reuşeste roşul atât de bine”. Şi ştiu sigur că aşa e întrucât ieri, la avanpremieră, am fost însoţită atât de Miruna mare (@anurim, 22 de ani :D) cât şi de Miruna mică (5 ani). Deci, poftim, Mars needs Moms e “de văzut”, acum aveţi trei surse care spun acelaşi lucru! :)

Pont: nu plecaţi din sală până nu se termină genericul. Promit c-o să aveţi o surpriză plăcută dacă faceţi asta!


Tags: , , , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 17/03/2011 by ruxandra in category "Filme

10 COMMENTS :

 1. By atige on

  bai per total e un film dragut si e foarte bun pentru copii

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   daaa, dar sper sa nu traga nimeni concluzia ca daca esti copil cuminte mama e amenintata cu rapirea de catre martieni! :)

   Reply
 2. By silvana on

  Nu cred ca se pune problema de asa ceva , copiii din zilele noastre sunt la curent cam cu tot si toate, uneori raman socata . Nu sunt atat de naivi, filmul pune mai degraba problema recunostintei faca de mama si ca trebuie apreciata asa cum e, zic.

  Reply
 3. By vio on

  Am vazut filmul cu nepotica mea, cred ca este foarte simpatic si potrivit pentru cei mici

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *