November 2

Obiceiuri sănătoase pentru minte, inimă şi literatură

Ei, de-acum ştie toată suflarea online ce-i cu obiceiurile sănătoase, că e o campanie Activia de la Danone şi că suntem implicate în ea şase autoare şi deţinătoare de blog, după cum urmează: Alina de la TVdece, Denisuca, Nebuloasa, Raluxa, Tomata şi cu mine. Şi că poza mea de pe poster e un pic diferită de lookul meu actual fiindcă mie mi se pare un obicei sănătos să-ţi schimbi din când în când lookul :p

Azi, însă, aş vrea să vă spun cum m-am gândit eu să declin campania asta, în aşa fel încât să ştiţi şi la ce să vă aşteptaţi (deşi vor fi multe surprize!), dar şi care sunt temele discuţiei sănătoase de printre rânduri.

După vorbă, după port, obiceiurile sănătoase despre care o să vă tot povestesc până la anul şi după! sunt din seria “pentru minte, inimă şi literatură“, pentru că astea sunt lucrurile pe care încerc să le promovez aici, întocmai ca revista de pe vremuri, şi pentru că eu cred că premisele unui corp sănătos ar trebui să aibă la bază o minte sănătoasă.

În vremurile astea cu atâta viteză, încleştări, închistări şi consum nervos, am impresia că uităm să ne mai şi relaxăm şi de-aia ajungem să fim toţi “cu capul” – cine nu e, mâna sus!, vreau să te cunosc şi să ştiu cum reuşeşti!

Aşa că o să mă concentrez, în perioada următoare, întru identificarea oricăror metode pentru relaxare, mai mult sau mai puţin activă, fiindcă vorbim, totuşi de minte! Vor fi multe interviuri cu oameni cool, o să vă povestesc cum e să mergi la psiholog ori nutriţionist, la variate feluri de masaj şi alte terapii de relaxare pe care oricine să şi le poată permite, atât ca loc în agendă cât şi ca loc în.. portofel!, multe experienţe faine la care sper că voi putea oferi acces pentru cititorii de printre rânduri.

Vom citi cărţi faine, vom merge la filme şi spectacole felurite, vom asculta sfaturi de la specialişti în diverse domenii şi vom învăţa, împreună, cum să ne facem viaţa mai frumoasă! Şi, din când în când, ne vom opri şi vom lua aminte la lucurile faine care ne înconjoară, aşa cum, de obicei, nu facem.

Pentru că aceasta este o campanie interactivă (că doar e de la Activia, nu?), aştept şi de la voi să-mi spuneţi ce vă interesează să ştiţi ori să încercaţi şi ce obiceiuri sănătoase aveţi deja, fiindcă niciodată nu-s prea multe! :)


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 02/11/2011 by ruxandra in category "Obiceiuri sănătoase", "Online stuff", "PR sau piar

6 COMMENTS :

 1. Pingback: Lăsaţi obiceiurile sănătoase să vină la mine! « Denisa Bârgău

 2. By Tibi on

  Cum adica este sanatos activia? Stiu ca nu sunt grupul tinta, dar totusi, cat de sanatos este activia? Este bio? Sau macar natural? Care este procesul de fabricare? Ca tot vorbesti despre sanatos, ce inseamna mai exact sanatos in aceste produse?

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   Tibi, o sa avem timp, in campanie, sa discutam pe indelete despre produsele Activia. Pentru inceput, aici: http://www.activia.ro/intrebari-frecvente, poti gasi raspunsuri la cateva din intrebarile tale. Vom avea, de asemenea, ocazia de a merge la fabrica si o sa va povestim cu lux de amanunte ce si cum se intampla lucrurile acolo.
   Dar, pentru inceput, nu’mi spui de ce ti se pare tie ca n’ar fi sanatos iaurtul? :)

   Nu in ultimul rand, #obiceiurisanatoase nu e despre iaurt ci mai degraba despre un set de deprinderi pe care le putem invata si aplica pentru ca sa ne fie mai bine la trup, la minte, la inima si la… literatura :)

   Reply
 3. Pingback: Campaniile saptamanii 31 octombrie – 6 noiembrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

 4. Pingback: Obiceiurile sănătoase aduse de Danone « roxanacioban

 5. Pingback: Obiceiuri sănătoase: un sfârşit e un început |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *