May 15

Vă dorim deprimare fericită!

Nu ştiu dacă am reuşit să reţin chiar tot, dar aproximativ astea sunt ştirile serii la o televiziune naţională. Ordinea de mai jos e dupa cum îmi amintesc eu, nu cea din Jurnal.

1. un infractor care era sa evadeze a fost împiedicat să facă asta, 2. un copilaş a ajuns la spital cu esofagul opărit de nush ce substanţă de curăţat găsită prin casă, 3. Iurie Darie, tremurând, aproape descărnat, pe patul unui spital, cu diagnosticul de hidrocefalie, 4. Şerban Ionescu plângând pe un al pat de spital, 5. am intrat în recesiune economică, 6. încă un ministru al educaţiei o dă de gard, 7. fructele româneşti de sezon sunt foarte scumpe, 8. un nene de la Sibiu (parcă) a murit în urma unei muşcături de căpuşă, 9. avem un nou şef al Poliţiei, 10. becurile economice au mercur, care poate duce la tot felul de boli periculoase şi chiar mortale.

Da, o să murim de la becuri. Şi toate ştirile astea au fost difuzate doar până la publicitate. Nici măcar una pozitivă.

Care e treaba?! Suntem prea mulţi? Tre’ să se mai sinucidă unii dintre noi?! Trebuie să fim atât de disperaţi, de demoralizaţi, de lipsiţi de speranţă încât să putem fi manipulaţi cât mai uşor, încât orice leu în plus la salarii şi pensii, orice piramidon adăugat pe lista de compensate să devină sărbătoare naţională?!

Am mutat pe VH1. E George Michael cu Freedom. Se potriveşte perfect!

În caz că se rămâne vreodată în pană de ştiri nasoale, aş vrea să amintesc că au murit Michael Jackson şi Liz Taylor, au dispărut dinozaurii, eu mi-am spart una dintre cănile favorite de cafea săptămâna trecută şi am auzit că unei vecine de la mine din bloc i s-au terminat sacii de gunoi seara, când toate magazinele erau închise.

TRAGEDIAAAAA! (a se pronunţa telenovelistic: trahedia)

PS Într-o notă ceva mai serioasă, vă daţi seama că eu trebuie să fac PR pentru un Festival de Teatru?! Na, acuma cine mai râde?!


Tags: , , ,
Copyright © 2014. All rights reserved.

Posted 15/05/2012 by ruxandra in category "Dileme", "ţara mea de d'oh!", "texte de tot râsu'

15 COMMENTS :

 1. By Teo on

  Din acest motiv nu ma uit la stiri. Citesc doar titlurile online si daca ceva mi se pare deprimant, inchid pagina :D

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   nici eu nu ma uit, in general, dar ramasese pornit in treaba lui dupa masterchef :)

   Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   da, si mie. lasa, ca dupa aia l’am vazut pe george michael cand era tinerel si rrrrau! :))

   Reply
 2. By Raluca on

  Pe mine m-a bufnit rasul o data cand au zis pe PRO TV “si-acum si o veste buna”. Serios? Pai de ce nu prezentati mai multe?

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   si care era vestea buna? pompierii salvasera o pisica pierduta in copac? :)

   Reply
 3. By alin pocsan on

  salut….comentez prima data pe blogul tau….exact acelasi tip de stiri se transmit si in italia…credeam ca peste tot este la fel….mi-am schimbat parerea dupa ce am lucrat o saptamana in franta…si am vazut stirile dimineata , la amiaza, seara….absolut deloc nu se vorbeste despre crime, violuri sau cine stie ce prostie a mai facut vreo vedeta de asta de doi lei….aratau reportaje din scoli, cu crescatori de anumale…cu oameni normali…..

  Reply
  1. By ruxandra (Post author) on

   bine’ai venit, alin! :)
   … si de’aia francezii sunt intrucatva mai boemi si, cu siguranta, au un scor mai bun pe harta fericirii mondiale (vorbesc serios, chiar se face un barometru din asta)

   Reply
 4. By Raluca on

  Scumpirile sunt mai mici decat luna trecuta :))

  Reply
 5. By Ovidiu on

  Iata o idee de obicei sanatos. Renunta la televizor, sau macar la “stiri”

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *