February 1

Aş vrea să-ţi spăl cămaşa!

N-am fost niciodată fan Coke Light, gustul ăla, cu oricât de puţine calorii, mi se pare prea diferit de Coca Cola, şi nici dintr-asta nu mai consum decât răzleţ. Dar îmi place aproape tot ce fac ei în materie de publicitate, campanii, PR, CSR, toata gama de comunicare, şi îmi place mult!

Adică… trebuie să recunoaşteţi că-ţi trebuie curaj să lansezi o campanie împotriva obezităţii, în condiţiile în care eşti , pe faţă!, una dintre ţintele CSPI,  ba chiar să dai o astfel de replică oficială: “This is irresponsible and the usual grandstanding from CSPI. It won’t help anyone understand energy balance, which is key according to recognized experts who’ve studied this issue — a group that doesn’t include CSPI. Enough said”

Iar campania lor împotriva obezităţii e, de asemenea, genială, un call-to-action, hai să nu mai fim obezi, America, împreună putem să facem asta şi, apropo, noi avem peste 180 de băuturi cu puţin sau zero calorii. Beat that!, mi se pare foarte tare! Bine, e mai complicat de atât, cu nişte procese la NY, unde primarul a propus să nu se mai vândă băuturi răcoritoare în unele locuri… În fine!

Dar nu despre asta am vrut să zic, na, că m-am luat cu PR-ul, ci despre noul spot Coke Light care intră de azi în calupurile de publicitate. Doamnelor, sunteţi gata? Play!

Deci, da, pisi! Da! Da! Daaaaaaaa! Desfă cutia aia şi desfată-ne cu six pack-ul tău, mitul grădinarului mişto care se plimbă cu maşina de tuns iarba pe sub privirile înfierbântate ale femeilor preocupate de dietă (“Neveste disperate” vă zice ceva?!)… Aceeaşi poveste ca acum nouă ani, acelaşi produs, aceeaşi muzică, doar că frumuşelul e muncitor în construcţii. Apropo, nu ştiu când intră blocul meu în consolidare, dar dacă tot e să-mi bocănească o armată de oameni în cap vreme de câteva săptmâni, aş prefera să fie muţi şi să arate aşa:

Altfel, fetele care consumă cola light nu şi-au prea schimbat preocupările, nu? Nişte superficiale, vă spun! :))


PS: Maşina mea de spălat are funcţie “pet control”. Auuuuch! :D


Tags: , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 01/02/2013 by ruxandra in category "Barbatii. Ghid de buzunar", "De-ale fetelor", "PR sau piar", "texte de tot râsu'

2 COMMENTS :

  1. By DANAP.RO on

    Nu prea mai consum Coke de niciun fel, dar reclama e… hot :D.
    Pe de alta parte, cam off-topic, nu e cam ciudat ca ne place promovarea unor produse care nu ne plac sau pe care stim ca nu o sa le consumam niciodata?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *