Veşti bune! Sting revine la Bucureşti pe 31 iulie într-un concert parte din turneul mondial Back To Bass început în toamna lui 2011 şi care propune o serie dintre cele mai cunoscute cântece ale britanicului, atât din perioada Police cât şi din cea solo.

Formula din acest turneu îl propune pe Sting alături de o trupă formată din Dominic Miller (chitară), David Sancious (clape), Vinnie Colaiuta (tobe), Peter Tickell (vioară electrică), and Jo Lawry (vocal), un spectacol electrizant, fără îndoială, dacă citim recenziile, dar care are intimitatea unui unplugged. Un concert de săli mici mai degrabă decât unul de stadion (la noi concertul are loc la Romexpo)

La 60 de ani, Sting, practician “înrăit” de yoga şi pasionat de şah, e mai în formă ca niciodată, a revenit la Fenderul său, iar piesele care l-au consacrat nu lipsesc din setlistul turneului: Turneul ăsta ar fi trebuit să se cheme “Back To Base”, dar tipii care au făcut afişele au greşit şi l-am lăsat aşa, glumeşte artistul într-un interviu, de bună seamă o glumă, fiindcă Sting e un perfecţionist care n-ar fi permis o asemenea eroare.

Sting crede că succesul are legătură cu perseverenţa şi, întrebat despre religia sa, a răspuns “muzician devotat”: Sunt agnostic. Nu am o problemă cu Dumnezeu dar am o problemă cu religia. Am ales să-mi trăiesc viaţa fără certitudini religioase fiindcă le consider periculoase. Muzica este aceea care dă valoare şi alinare spirituală – mi-a plăcut mult asta.

Şi, ca să fie treaba treabă, în deschiderea concertului Sting de la Bucureşti îi avem pe simpaticii de la Mike and the Mechanics şi pe James Walsh.
Concertul de la Bucuresti are loc pe data de 31 iulie, este gazduit de Romexpo si organizat de Marcel Avram si East European Events, in colaborare cu D&D East Entertainment.

 Biletele se gasesc la vanzare in Reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si online, la Eventim.

Preturile biletelor sunt urmatoarele: Tribuna/Pe scaune – 479,25 lei, Golden Circle (promo) – 272,64 lei, Silver Circle (promo) – 204,48 lei, Acces general (promo) – 144,84 lei. Biletele promo vor fi valabile pana la epuizarea a cate 2.000 de bilete din fiecare categorie. Ulterior, preturile vor fi urmatoarele: Golden Circle – 340,8 lei, Silver Circle – 255,6 lei, Acces general – 181,05 lei.

PS am obţinut drepturile, în exclusivitate pt Ro, pentru un interviu cu Sting. Curând, printrerânduri :)

Share: