Ca de obicei, pentru Oscaruri fac noapte albă iar poveştile puse aici pe blog mă ajută să nu adorm până e gata ceremonia… Nu că durerea de măsea ar fi prea generoasă în sensul ăsta oricum! Am favoriţi, ca toată lumea, despre unii ştiu deja că nu vor câştiga, dar chiar şi-aşa, m-aş bucura măcar să nu câştige Argo sau Les Miserables pentru Cel mai bun film, şi după aia mai vedem! Deocamdată să urmărim cu ce se îmbracă vedetele pe covorul roşu!

Kelly Rowland in Donna Karan Atelier

Jessica Chastain, una dintre nominalizatele la Cel mai bun rol feminin, într-o ţinută Armani. Seamănă un pic cu statueta pe care şi-o doreşte în seara asta, nu?

Dar e foarte frumoasă!

Quvenzhané Wallis (9 ani)  spune că şi-a ales rochia (Armani jr) pentru că era sclipicioasă şi fluffy şi că poşeta-căţel seamănă cu animalul ei de companie de acasă, iar celelalte doamne nominalizate sunt, “desigur, mult mai sofisticate”. În poză, cu Jessica Chastain care-i admiră căţelopoşeta:

Acum toate fetiţele o să ceara puppy purse?! :)

Şi, una dintre prefeatele mele – chiar azi am revăzut The Help! – Octavia Spencer, în Tadashi Shoji, designerul care i-a asigurat şi ţinuta câştigătoare de anul trecut!

Ah, asta va fi fost cu siguranţă una dintre rochiile melepreferate, Zoe Saldana în Alexis Maybille:

Kerry Washington (o ştiţi din Scandal & Django Unchained) e foarte mişto, ea, aşa, dar parcă nu mă dă pe spate (în) ţinuta Miu Miu, şi nici coafura… Of! Îmi place de ea ca actriţă, aş fi vrut să-mi placă şi pe covorul roşu!

Jennifer Lawrence în Christian Dior Couture, arată minunat. Dar, dincolo de felul în care arată, mi se pare incredibil cumva ce-a reuşit să facă fata asta până la 22 de ani. Doar 22 de ani! Bijuterii de la Chopard, plic de la Roger Vivier. Şi a mărturisit că a avut o zi atât de încărcată de emoţii încât a uitat să mănânce, aşa că acum e moartă de foame! Ei bine, Hunger Games strike again!
Sally Field (nominalizată) în Valentino. De să porţi roşu pe covorul roşu?
Şi Helena Bonham Carter într-o rochie care chiar îmi place – măcar e o combinaţie de alb cu negru, chiar dacă, la prima vedere, nu prea e de covor roşu!
Catherine Zeta-Jones şi soţul Michael Douglas au venit împreună ţinându-se de mână, în ciuda zvonurilor (dezminţite de cei doi, ce-i drept) că s-ar despărţi. Nu în seara asta! Ea poartă Zuhair Murad.
Şi cred că am văzut pe cineva purtând Maria Lucia Hohan, o rochie neagră, dar nu sunt sigură, şi nici n-am recunoscut-o pe purtătore. Sap!
Între timp, chiar dacă e roşie pe covorul roşu şi aş fi preferat-o în altă culoare, îmi place muuuuuult rochia prietenei Aniston! (nu şi “coafura”, totuşi – mi se pare că sunt din poveşti diferite părul şi rochia)

tinuta: Valentino

Şi o altă actriţă care o să intre în lista de Best Dressed, Charlize Theron, în Christian Dior Couture. Flawless! Iar tunsoarea asta scurtă o prinde foarte bine!
Anne Hathaway, surprinzător, în Prada. Mă aşteptam la Valentino. Spune că şi-a ales rochia cu trei ore înainte de ceremonie. Un beţişor. Nu-mi place de ea, nu. Şi ce-i cu… “accesoriile” alea de pe piept?!
Cea mai simpatică de până acum, altfel, în orice caz, e Helen Hunt, care şi-a luat rochia de la H&M şi spune că are ijuterii în valoare de 7.500 de dolari (o altă invitată zicea ceva de două milioane). Dar e Helen Hunt, i se rupe de orice-ar zice lumea!Jane Fonda are 75 de ani împliniţi. Şi arată incredibil! WOW!
Nicole Kidman arată senzaţional oricum. De data asta, însă, a nimerit şi rochia cu care să facă senzaţie: L’Wren Scott. Cam prea strălucitoare pentru gustul meu, totuşi.
Selma Hayek arată ok în Alexander McQueen, dar Halle Berry în Versace… foaarte bine!
Kristen Stewart a asortat o ţinută Reem Acra cu cârje (mă îndoiesc că sunt “de firmă”) şi Jimmy Choo la pacheţel. Nici ea nu-mi place. Nici acum, nici cu vampirii, în general nu-mi place!
Ben Affleck şi Jennifer Garner (în Gucci) par a forma unul dintre cele mai mişto cupluri de la Hollywood:
Şi gata, că a început ceremonia!
PS Renee Zellweger în Carolina Herrera! Statuetă, nu alta!
Share: