Chiar dacă fenomenul nu mai e chiar nou, chiar dacă multe branduri au priceput că trebuie să fie “acolo”, există agenţii specializate şi toate agenţiile respectabile de PR şi comunicare includ aşa ceva în strategiile propuse clienţilor (apropo, sunt pro content la PR nu la digital!), oamenii implicaţi în fenomen încă mai au de învăţat, mai ales că domeniul evoluează atât de repede.

În contextul ăsta salut şi aplaud continuarea evenimentelor BIZ din seria SMS – Social Media Summit. În 2013, echipa de şoc a presei (aş zice presa de business, dar eu creştere în print precum a avut BIZ-ul nu mai ştiu la nimeni în perioada de criză) pregăteşte cinci astfel de evenimente,  la Bucureşti, pe 5 martie, la Iaşi, pe 15 martie, la Sibiu, pe 12 iunie (în timpul FITS, apropo), în Arad, pe 26 septembrie, şi în Cluj, pe 5 decembrie.Şi, desigur, cele două tabere SMS de la Pârâul Rece, ediţiile de vară şi de iarnă.

Peisajul Social Media e un tablou de ansamblu şi nu cred că e cineva care să le ştie ori să le facă la perfecţie pe toate, astfel că studiile de caz, cercetările, experienţele altora şi noutăţile din domeniu nu au cum să fie… “aceleaşi lucruri”.

De exemplu, acum, pe 5 martie, la Bucureşti, se vorbeşte despre transmedia storytelling şi despre social marketing. Partea a treia constă într-un workshop,  The Wild Wild West in Social Media,  Social Vibe… and Less Social, susţinut de Luiz Moutinho, Foundation Chair of Marketing, Founding Editor-in-Chief Journal of Modelling in Management (JM2) şi Adam Smith Business School University of Glasgow.

Pentru că a scris Chinezu înaintea mea, locurile la SMS Bucureşti par a se fi ocupat deja (ce înseamnă, dom’le, un influencer!) dar promit să fiu mai promptă data viitoare!

Pentru alte evenimente organizate de BIZ în acest an, consultaţi cu încredere această listă şi, evident, rezervaţi-vă un loc din vreme!

Share: