Îmi place mult de tot P!NK, iar evoluţia ei din ultima vreme e din ce în ce mai bună, cu clipuri de-a dreptul artistice (citiţii detalii despre Try), concerte care devin de-a dreptul show-uri, o prezenţă (personală) activă în Social Media. Dincolo de toate astea, adică multă muncă, îmi place că pare să se şi distreze şi, nu în ultimul rând, nu pierde nici o ocazie să mulţumească fanilor.

Tocmai de asta mă bucur că Ina Biltac a fost la concertul ei din Atlanta şi ne povesteşte şi nouă despre spectacol şi atmosferă. Cu invidie maximă, aşadar, vă invit să citiţi o recenzie de concert! Mulţumesc frumos, Ina!

S-a nimerit ca Pink sa vina la Philips Arena in Atlanta GA, unde locuiesc, chiar de 1 Martie. Martisor mai frumos nici nu cred ca se putea!

Show-ul P!NK a inceput cu un MC care ne-o propune pe artista drept competitoare la jocul???The Truth About Love???, iar prima piesa a fost ???Raise your glass???, P!NK fiind tinuta de trei dansatori aflati pe pe o structura metalica; la refren, artista a sarit ca la bungee jumping pentru ca apoi sa fie din nou prinsa de dansatori. Scena e foarte elaborata, cu ecrane uriase, cu doua scari si un lift. Pink canta live cu trupa de cinci instrumentisti si doua backing vocals.

Urmeaza “Walk of Shame???, “Just like a pill???,???U+Ur Hand???,???Leave Me Alone??? cu Pink dansand alaturi de trupa ei pe toata scena, pe scari, folosind liftul si prelungirile laterale ale scenei. La sfarsitul ultimei melodii si-a lasat dansatorii sa intretina sala si a disparut.

Pentru “Try???s-a schimbat intr-un costum format doar din fasii negre de material, si s-a pozitionat deasupra scenei, de data asta dansand si cantand doar pe un leagan, aparent facut doar din doua panglici. Coboara pe la jumatatea piesei pt a se ???lupta??? cu partenerul ei in acel minunat dans contemporan care apare si in videoclip. La final, dansatorul dispare in aburul gros care invaluie scena.

Pentru a prelungi momentul romantic, Pink a cantat Wicked Game al lui Cris Isaak in timp ce era purtata, ca o trestie, de catre trei dintre dansatorii ei, urmat de “Just Give Me A Reason???, tulburator cu Pink singura in mijlocul scenei, in genunchi, si chipul lui Nate Ruess proiectate pe ecran.

Intr-un body mov si frac P!NK revine pe scena pentru a canta “Trouble???,???Are we all we are???,???How come you’re not here??? si “Sober???, iar pentru “Party’s over??? renunta la frac si danseaza impreuna cu trupa ei pe o structura de metal ca un ou Faberge. Imaginea e spectaculoasa, iar dansul minunat.

“Family Portrait??? l-a cantat acompaniata la pian de Jason Chapman iar pentru piesa asta e imbracata intr-o rochie lunga, cu bustiera neagra si partea de jos alba in timp ce pe ecrane se deruleaza poze cu cei din familia ei.


Apoi si-a luat chitaristul, pe Justin Derrico, si s-au mutat pe prelungirea in forma de inima a scenei pt a canta unplugged “Who Knew??? si “Fuckin’ Perfect???, la cea de-a doua melodie alaturandu-se si cele doua backing vocals si apoi intreaga sala.

Urmeaza un solo al chitaristului pe care danseaza un cuplu de balerini, timp necesar pentru ca Pink sa se schimbe din nou. Urmeaza: “Most Girls/There You Go/You Make Me Sick???, ???Slut Like You??? si “ Blow me a kiss??? pe care danseaza toata trupa, inclusiv MC-ul de la inceput.

Apoi MC apare ca la un final de scena de teatru, ca sa inchida povestea, dar Pink nu-l lasa. Imbracata intr-un body auriu e prinsa in patru hamuri si incepe sa zboare pe deasupra publicului cantand “So What.”
Danseaza, se invarte, canta si publicul o urmareste uimit, cu respiratia taiata la cateva momente. Acesta ar fi fost un final reusit, dar Pink se duce si mai departe si isi inchide show-ul spectaculos aparand intr-o pelerina cu gluga alba, coborind scarile si cantand “Glitter in the Air??? in timp ce trei dansatoare sunt suspendate pe o structura cu fasii rosii.

Pink isi da jos pelerina si ramane intr-un bodysuit de culoarea pielii si apoi ca si la Grammys in 2010 canta in timp ce e ridicata in aer. Scena sub forma de inima se deschide si Pink intra pentru cateva momente pt a aparea nuda si fragila. Melodia se termina cu ea revenita pe scena: P!NK incheie cu o plecaciune si fuge.
Show-ul s-a terminat, luminile s-au aprins si pe ecrane apar imagini din turneu, cu Pink antrenandu-se, momente hazlii cu trupa ei si momente tandre si emotionante cu fiica ei, Willow Sage Hart.

Pink e foarte versatila, asa cum suntem si noi in iubirile noastre, cateodata puternice, altadata firave. Maternitatea a linistit-o si o gasesc extraordinara acum, mult mai sigura de sine si de feminitatea ei: Pink este imaginea Cover Girl, companie de cosmetice care avea numeroase standuri expuse la intrarea in sala de la Philips Arena, standuri care erau asaltate de fete de la adolescente pana la doamne in toata firea.

Pink are si turneu European, din pacate cel mai cel mai aproape concert de Romania este cel din Viena si merita sa mergeti, chiar daca, la sfarsit o sa va para rau ca show-ul nu dureaza decat doua ore. Si spun show, pt ca e o combinatie de teatru, rock, muzica unplugged artificii, dans modern, balet si acrobatii, nu e doar un simplu concert.

In Atlanta s-a cantat si s-a dansat in picioare. Daca la unele cantece sala a cantat doar refernul (Raise your glass, Walk of Shame sau yoohoo-ul de la Slut Like You la altele a cantat toate versurile (“Just Give Me A Reason”, Portrait Family??? sau Fuckin’Perfect???). S-a aplaudat, s-a tipat si fluierat de bucurie in picioare, super atmosfera!

Share: