Uite că nu trece 1 Martie fără să scriu şi eu ceva “tematic”, deşi nu pricep neam de ce azi, mai nou, e tot ziua femeilor, în loc să fie ziua de bucurat unisex pentru un nou început!

Apropo de titlu, ştiţi bine că e o păcăleală. S-au făcut încercări palide cu tot felul de romane, studii, cercetări, statistici, dar adevărul e că… e greu dacă nu chiar imposibil pentru că sunt câteva aspecte pe care nici măcar noi nu le înţelegem la noi!

Dar în seara asta am văzut la televizor un clip care vă poate lămuri măcar de ce femeile spun că sunt gata în cinci minute şi, de fapt, durează… ei! Durează! De fapt, înainte să vă enervaţi, domnilor, ar trebui să ştiţi că dacă ea se pregăteşte mult înseamnă că se străduieşte mult! Adică îi pasă! Adică e de bine! Să urmărim împreună următorul material didactic:

Asta e! Dar nu merge cu ghetuţe! E ca-n viaţă, pe cuvânt!

Bine, doamna se duce la o reuniune de clasă nu la întâlnirea vieţii ei – dar mai ştii ce iubit din liceu… De unde sare love story-ul?! Oricum aţi prins ideea: cu cât întârzie mai mult, cu atât înseamnă că se străduieşte mai tare să aleagă rochia potrivită!
Iar dacă e punctuală, sigur e ceva în neregulă cu ea*! :)))))

(*glumesc!)

PS Şi, da, vorbim mult la telefon! :p

Share: