Acum nişte ani, vreo şase, cred, am dat un interviu despre PR pentru o revistă glossy. Revista nu mai apare, dar am interviul ăla şi îl recitesc din când în când să văd dacă s-a mai schimbat ceva, nu atât cu mine, ci cu relaţiile publice, în general. Mare lucru nu prea s-a schimbat, tot ăla e rolul comunicatorilor, respectiv de management al reputaţiei companiei, brandului, persoanei, proiectului, instituţiei, evenimentului… And more!

Doar că trebuie să ştim din ce în ce mai multe despre din ce în ce mai multe şi, chiar şi atunci când ştim sau ar trebui să ştim ori se presupune că ştim şi se aşteaptă de la noi să ştim, unii dintre noi nu ştim!
(e ok, nici nu mi-am propus să fiu prea subtilă!)

În acest context, de ne-atetoateştiutori, poate că e bine (chiar recomandat!), să ne împachetăm frumos orgoliile – mai ales că s-a încălzit afară şi, se ştie, orgoliile se încing repede! – şi să mergem la PR Forum ca să ascultăm şi ce au alţii de zis. Fiindcă, dincolo de autosuficienţa celor care “ştiu tot”, garantez că mereu avem ceva de învăţat şi de aflat din experienţa şi expertiza altora şi, la o adică, şi din greşelile lor – dar probabil că despre asta nu se va vorbi prea mult la PR Forum, totuşi :)

E cea mai mare conferinţă în domeniul ăsta de pe la noi, cu vorbitori şi vorbitoare de mare excepţie, în care o să aflăm care sunt tendinţele lui 2013 în comunicare, tactici şi practici, old & new media relations, info despre evaluări şi comunicarea integrată şi (multe) alte lucruri.

Şi mai sunt şi premiile acestei ediţii, şi, de asemenea, foarte important, mai este şi PR Academy, prima platformă de cursuri intensive adresată celor din domeniu şi în cadrul căreia puteţi învăţa despre comunicare internă şi de criză, social media sau creativitate în PR de la practicieni, cei care asta fac zi de zi şi au rezultate!

Nu în ultimul rând, mi-ar plăcea să văd că se mai strâng niţel… rândurile în industria asta a comunicării, fiindcă aşa, răsfirat, se strecoară cu (prea multă) uşurinţă tot felul de mituri luate de bune şi persoane care se laudă că sunt ceea ce alţii chiar practică! Şi, de ce nu, poate ne amintim împreună de ce ne-am îndrăgostit de meseria asta şi ne amintim că odinioară ne găseam vreme nu doar să bifăm lista de “To Do” ci şi să facem comunicare din & cu pasiune şi cu bucuria pe care am avut-o când ni s-a preluat prima dată un comunicat de presă!

Deci să nu uităm de ce ne-am adunat şi, mai ales, să ne adunăm. La PR Forum, desigur.

Share: