E prima dată, cred, când nu scriu patru zile pe blog şi, admit, nu sunt mândră de mine! Nici măcar nu-mi caut scuze – aş putea chiar să găsesc unele, dar n-o fac, fiindcă, deşi a fost mereu acolo un pitic care-mi zicea “Nici azi n-ai scris”, Timişoara Brands Tour a fost aşa de intens şi de fain încât vocea piticului să nu se audă prea tare. Sau prea des!

Cinci zile, cu drumuri cu tot, în care am vizitat, discutat, întrebat, testat, admirat şi am socializat. Offline. Ba chiar, într-una din serile de la Arsenal Park, mi-am pus telefonul la încărcat şi am uitat de el până a doua zi la prânz şi, în afară de o ploaie torenţială, nu s-a întâmplat nimic grav! Şi, da, poate că nu suntem, fiecare, fani absoluţi ai tuturor celor din gaşca cea drăguţă formată la frumosul eveniment dar, cumva, am reuşit să ne armonizăm perfect umorile şi umorul şi am funcţionat ca un grup compact şi vesel tot timpul!

Astfel, precum în jocul ăla din matematica distractivă, am aflat că Cetin e un cavaler care lasă o netalentată ca mine să câştige la biliard, Sebi trage bine cu puşca, Chinezu ştie să danseze fox, Hoinaru are foarte multă răbdare şi e fan Piaţa Matache, Zicu bea ceai de mentă, Cismaru o dă ca la Brăiliţa şi are (şi) muzică mişto în maşină, Florica merge pe bicicletă, Alex şi Laur preferă Timişoreana servită pe frânghie, Toma pedalează în forţă, Dragoş poate să pronunţe perfect “pterodactil”, Denisuca are permis auto, Zăineasca e cea mai bună colegă de cameră, Crivăţ ştie o grămadă de chestii interesante (inclusiv despre ingredientele din săpun), Cristina are capacităţi paranormale de ghicit viitorul (în cafea, dar fără cafea!), iar Tiţa poartă mânuşi de catifea (la figurat!) :D

În rest, pauper, un cântec din La, dum dum dum, momentul în care ne-am făcut blog, şi altele – multe! – cărora, pentru că trebuiau să poarte un nume, vorba poetului, li s-a spus Timişoara Brands Tour, un eveniment de pomină din care o să revin cu poveşti zilele astea.

***

Acest proiect este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.
Branduri participante: Timișoreana, Cramele Recaș, Arsenal Park, BC Timba Timișoara, REC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.
Parteneri de mobilitate: Peugeot România.
Parteneri: PRbeta, Asociaţia Timișoara Capitală Culturală Europeană, Porche Timișoara, Amvest, Restaurant Belvedere.
Parteneri media: 24-FUN, Tion.

Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece

Share: