May 20

Excelenţă la TIFF 2013!

Îmi place TIFF pentru echipa festivalului şi efervescenţa imprimată Clujului, pentru că la tot pasul te întâlneşti cu un cunoscut, pentru că există mereu un film, o expoziţie, un concert sau o petrecere la care poţi ajunge, şi totul e fain şi totul e de văzut şi făcut, pentru că e cafea bună la sediul central şi, nu în ultimul rând, pentru că mă voi vedea cu prietenii clujeni!

Iar în acest an îmi place şi mai mult pentru că voi avea un partener de excelenţă aici, printre rânduri, un partener de drum lung, alături de care voi transmite către voi cât mai mult din atmosfera, oamenii şi poveştile minunate ale TIFF-ului: Mercedes-Benz! Sunt foarte mândră, recunosc, şi sper să mă ridic la înălţimea impusă de aşa asociere!

Luminiţa Gheorghiu este imaginea TIFF, ediţia cu numărul 12
Luminiţa Gheorghiu este imaginea TIFF, ediţia cu numărul 12

Anul trecut a fost primul în care am ajuns, mai mult decât în trecere, prin Clujul cucerit de TIFF.  Mi-a plăcut atât de mult încât voi reveni, cu bucurie, şi în acest an: Transilvania International Film Festival are loc între 31 mai şi 9 iunie şi sunt atât de multe evenimente încât agenda mea cea roşie o să sfârâie încântată!

La fel ca anul trecut, o să vă povestesc despre evenimentele şi oamenii din cadrul festivalului mai mult decât despre filme fiindcă unele din acestea s-ar putea să nu fie de văzut decât la TIFF. Dar pe cei 10 pentru film, de exemplu, sper să-i vedeţi cât mai des, pe ecranele (şi scenele= din oraşele voastre, fie că locuiţi în România, fie că nu. Asta nu înseamnă, desigur, că nu mă duc la Zilele Filmului Românesc sau că nu voi încerca să văd cât mai multe filme aflate în competiţie!

Dar nu voi rata nici expoziţiile de fotografie şi o să trag cu urechea la ce se discută la TalentLab ori la EducaTiff, o să vă povestesc cum a fost la concerte, neapărat la Sofa Surfers fiindcă sună într-un mare fel, şi multe altele!

Dar despre toate şi fiecare în parte o să vă povestesc în perioada ce vine şi pe tot parcursul festivalului! Voi doar să-mi spuneţi ce poveşti vreţi să vă aduc de acolo! Cu maşina oficială, normal! :)

mercedes tiff
Mercedes-Benz, pentru a şasea oară maşina oficială a TIFF!

Tags: , , , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 20/05/2013 by ruxandra in category "evenimente", "Filme", "PR sau piar

3 COMMENTS :

  1. By Monica on

    Și pe mine m-a impresionat desfășurarea de forțe din timpul TIFF-ului și companiile care se lăudau între ele care e mai mare susținător al TIFF-ului. E mai mult decât un simplu festival. Auzi oameni pe stradă vorbind multe limbi străine, viață de noapte, gălăgie, aglomerație… Este extraordinar ce se întâmplă acolo. :)

    Reply
  2. Pingback: Excelenţă la TIFF 2013! | TIFF Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *