E cald, prea cald şi prea vineri ca să ne gândim la altceva decât la îngheţată, valuri, răcoarea unei cabane la munte o bere rece sau bălăceala într-o piscină. Cu toate astea, vă invit să faceţi un exerciţiu de imaginaţie, tocmai pentru că vine sfârşitul de săptămână cu două zile libere şi găsim răgaz să visăm cu ochii deschişi!

Deci vă provoc: ce-aţi face ca să vă schimbaţi viaţa, în mai bine, în numai 24 de ore?
Later edit: premiu şi câştigător la finalul textului.

future

Am şi un premiu – îl aflaţi luni – şi nu e neînsemnat, aşa că hai cu răspunsurile. Poate vă molipsiţi, pe voi şi pe alţii, şi, de ce nu, dacă sunt idei bune, le şi puneţi în aplicare! Aveţi şi un buget, dacă vi se pare relevant, dar nu săriţi calul. Shoppingul nu-ţi schimbă viaţa… în afară de cazul în care cumperi verighete!

Eu acum-acum aş fi tentată să spun “vreau o pauză”, dar cum 24 de ore nu mi-ar ajunge… presupun că aş investi cele 24 de ore în a cunoaşte oameni care să-mi ofere perspective diferite asupra vieţii. Iar la un mod mai concret, poate că aş mai tria din multitudinea de lucruri care se adună într-o casă şi aş scăpa de ele! He! Uite o idee aplicabilă!

E rândul vostru!

UPDATE: Am scris textul ăsta ca un teaser la campania celor de la Dent Estet, Fast&Fixed, un zâmbet nou în 24 de ore, dar şi ca să vă arăt că orice schimbare ne decidem să facem, oricât de mică, ea e posibilă şi ne poate schimba viaţa în bine, chiar şi în 24 de ore. Citiţi comentariile şi poate puneţi ceva din ele în aplicare.

FF
Da, promoţia celor de la Dent Estet presupune nişte bani “de-acasă”, pentru că dinţii lipsă nu pot fi supliniţi cu gumă de mestecat sau în vreun mod iresponsabil, urmările sunt prea serioase ca să nu faci asta aşa cum trebuie. Dar în 24 de ore puteţi rezolva trei probleme: extracţie, implantare şi protezare imediată! Şi, după ce m-am tot dus la dentist, în prima jumătate a anului (iar “şantierul” încă nu e terminat, în toamnă o să fac şi eu două implanturi), faptul că am rezolvat majoritatea problemelor acute, mă face să mă simt cu mult mai bine. Şi mi-ar fi plăcut şi mie să se rezolve totul în 24 de ore! :)

Premiul a fost câştigat de Pato Basil şi consta într-o şedinţă de profilaxie Bright&White care include: detartraj ultrasunete, periaj profesional, air – flow, fluorizare imediată, instructaj igienă orală. Felicitări!

Share: