Ieri am văzut un video cu o copilă care-şi prezenta colecţia absolut impresionantă de farduri. Că are mai multe decât mine nu am nici un dubiu, însă are mai multe decât oricare dintre prietenele mele, separat sau împreună! Şi, după cum se poate vedea mai jos, le şi foloseşte:

Sigur că-mi plăceau şi mie fardurile mamei când eram copilă şi, când mă întâlneam cu ele, aveam tendinţa să le pun pe faţă cu rezultate extrem de inestetice şi caraghioase, dar nu mi-ar fi trecut niciodată prin cap să mă fardez la şcoală. Prima dată când am încercat să pun nişte dermatograf la ochi eram elevă de liceu şi m-am întâlnit cu tata fix la ieşirea din bloc – vai! Oricum asta nu era printre preocupările mele curente. Nici acum nu e, cine ştie ce, deşi, dacă trebuie, sunt gata cu fardatul mai repede de cinci minute, şi o fac şi corect, nu ca asta mică din film.

Totuşi, pot să înţeleg că, în timp ce noi ne uitam la Tezaur folcloric, Cântarea României şi alte emisiuni din astea mondene, copiii din ziua de azi se uită la alte chestii. La naiba, până şi personajele unor desene animate sunt fardate! E aproape firesc să-şi dorească şi ele să imite ce văd la televizor sau pe stradă. Dar părinţii lor ce păzesc, oare?!

© Kalvis Kalsers | Dreamstime.com

© Kalvis Kalsers | Dreamstime.com

Darul de azi constă în patru pachete a câte trei produse Farmec din noua gamă Gerovital H3 Clasic, abia lansată. Am ales un deodorant, fiindcă eu deja le folosesc, mi se par foarte bune şi vreau să vă conving şi pe voi (pe încercate!), un demachiant 2 în 1 şi o cremă regenerantă, câte un produs pentru fiecare vârstă a femeii.

În schimb, aş vrea să-mi spuneţi care credeţi voi că mai sunt astăzi atributele femeii atrăgătoare, femeii frumoase. Ne-a manipulat media în aşa hal încât nu mai putem vedea frumuseţe dincolo de aspectul fizic? E cazul ca fetiţele de azi să se machieze cât mai din timp, de vreme ce standardele de “look” impun asta? Voi ce credeţi?

Dicutăm până miercuri, 11 decembrie, când aflăm câştigătorii :)

Update: au câştigat câte un set de lucruri bune de la Farmec: Marina Georgiana, Nicoleta Popa, Ioana Budae şi Camelia. Urmează să primiţi, fiecare, câte un mail :)

Share: