Prietenii sunt cei care te însoţesc la drum lung, în care ai încredere şi care te încântă cu surprize plăcute, care te ajută, zi de zi, să te simţi mai bine cu tine, mai sigur pe tine, pe care îl poţi recomanda şi altora, fără rezerve şi surprize, şi care te ajută atunci când vrei să faci ziua mai bună altora.

Un prieten bun e cel a cărui istorie îţi e cunocută şi care te însoţeşte zilnic. Pentru mine, unul din prietenii buni în 2013 a fost Farmec, şi nimic din ce am scris mai sus nu e nepotrivit, dacă ne gândim că am încercat – şi v-am oferit şi vouă să încercaţi! – produse în care am ajuns să am încredere şi care, unele dintre ele, cel puţin, au devenit parte din rutina mea zilnică.


A fost o campanie de 12 luni, în care am scris împreună istorii de succes ale româncelor de care suntem mândri, dar ne-am şi alintat (noi, fetele) cu creme, loţiuni, lacuri de unghii şi alte bunătăţi, şi mă bucur că, alături de alte doamne şi domniţe din online, am făcut parte din această poveste.

Pentru a celebra cum se cuvine finalul unui an şi începutul altuia, prietenii de la Farmec au oferit cadouri pentru orice cumpărături care depăşeau suma de 25 de lei, instant, în Centrul de Frumuseţe din Cluj, cel din Calea Bucureşti, iar fiecare bom de 50 de lei intră în tragerea la sorţi pentru o seară de poveste, cu două bilete la spectacolul de operă Frumoasa adormită şi o rochie creată de un designer român, Veronica Frişan.

Încă aveţi şanse să începeţi anul cu o seară de poveste, campania ţine până pe 12 ianuarie, aşadar, pentru toate Ioanele şi Ionii, sfinţi sau nu, profitaţi de ocazie şi dăruiţi-le… Farmec, iar voi puteţi avea premiul vostru.

Cam aşa o să arate şi rochia voastră, dacă o să câştigaţi

Cam aşa o să arate şi rochia voastră, dacă o să câştigaţi

În fine, un ultim concurs printre rânduri în acest an vă oferă un set din noua colecţie de lacuri de unghii, toamnă-iarnă 2013 (sunt şapte, lipseşte Silent Night din poză):

culori
Eu le-am probat deja, arată mai bine pe unghie decât în poza asta, normal, dar vreau să le probaţi şi voi, ca să vă convingeţi!
Pentru a primi setul cel drăguţ, vă rog  să-mi spuneţi cel mai fermecător lucru întâmplat vouă în 2013. Aşa, ca să intrăm în noul an cu gânduri bune! Concursul ţine până pe 7 ianuarie! Baftă şi… La mulţi ani! :)

UPDATE: A câştigat Elena Banu si va multumesc tuturor pentru comentarii, ma bucur ca aţi avut un an cu amintiri faine! Nu uitaţi să vă faceţi unele şi în 2014!

Share: