Pe baza menţiunilor făcute de 87 de bloggeri români, Cristi a realizat un top al agenţiilor cu care aceştia au lucrat cel mai bine în 2013. Nu vreau să discut rezultatele, până la urmă, oricum o dai, alegerile bloggerilor (ca şi alegerile agenţiilor şi, uneori, chiar ale clienţilor) au şi ele un grad de subiectivism. Uneori asumat, alteori nu.
Nu-mi voi reţine, însă, mirarea produsă de locul şase – prietenii ştiu de ce! :D


Totuşi, iar ăsta e un îndemn pe care îl reiterez, ar fi de bun augur dacă unele agenţii ar comunica mai mult despre ceea ce mai fac ele, agenţiile, dar şi clienţii lor, şi dacă ar investi un pic de timp să afle cam care sunt preocupările majore ale bloggerilor – cel puţin cei cu care şi-ar dori să lucreze, indiferent dacă în formulă paid sau earned – ca să nu ne mai aglomereze inbox-urile comunicate ce nu prea au legătură cu interesele noastre (destul de evident exprimate pe bloguri)… şi fără măcar un unghi personalizat de abordare.
(“Oare despre cine vorbeşte?!” – Nu, nu e cu direcţie. De data asta)

Nu în ultimul rând, ţineţi cont că nu toate agenţiile au în portofoliu clienţi pentru care relaţia cu bloggerii e relevantă.

Acesta e topul:

top agentii
Felicitări, Golin Harris! E de bine! :)

Share: