Îmi place să gătesc, preferabil nu doar pentru mine, fiindcă în cazul ăsta, culmea!, mă pornesc mai greu la sofisticării culinare. De obicei, o salată sau altceva simplu de făcut e suficient pentru meniul meu zilnic dar dacă am musafiri imi las imaginaţia să zburde şi nu economisesc timp sau energie. Cum nu sunt mare amatoare de dulciuri, pe de rost ştiu să fac doar cremă caramel, lapte de pasăre şi reţeta universală de chec, cea mai simplă, dar care, depinzând de combinaţii, poate deveni un desert minunat când adaugi mac şi sirop de lămâie, sau un tort de neuitat, când ai (multă) rabdare.

rosu

Nu, nu eu :)

Oricum, ideea e că îmi place să gătesc şi, mai mult de-atât, îmi place să experimentez tot soiul de combinaţii inedite. Dar ce o să vedeţi mai jos nu poate avea alt titlu decât ăsta pe care l-am pus. De la cum e filmat până la culori, texturi… Tot!

Galben

Roşu

Verde

Roz

Proiectul aparţine celor de la Carte Noir, conţine mai multe reţete, toate pe bază de cafea şi toate cu aceleaşi efecte devstatoare asupra glandelor salivare. Le găşiţi la ei pe site sau pe YouTube. Ideea aparţine celor de la Proximity BBDO iar de producţie s-au ocupat cei de la Le Potager.

Prin urmare, se poate să ai şi astfel de reclame la cafea. În caz că vă interesa.

pink

Share: