Christopher Walken e unul dintre actorii mei favoriţi. Pentru cum joacă, pentru că a jucat şi pe scenă, nu doar pe ecran, pentru umor şi autioronie, pentru ca îi plac pisicile şi, când era puşti, a făcut dresură de lei la un circ iar acum are un motan pe nume Bowtie, pentru că citeşte poveşti ca nimeni altul şi pentru că danseză. Şi pentru “I think of everything I do as comedy. Even when I’m holding a machine gun”


bowtie
Zilele trecute cei de la HP au pus cap la cap câteva dintre multele scene în care Walken dansează, şi zău dacă nu te apucă ţopăitul când te uiţi la montaj. De altfel, pentru Walken totul e ritm, chiar şi atunci când se pregăteşte pentru un rol nou: Am fost pregătit ca dansator, iar asta s-a lipit de mine, aşa că eu caut ritmul. Pentru mine, actoria are legătură cu asta. Când îmi dau seama cum e rolul sigur are legătură cu găsirea ritmului. Mereu”.

Şi acum, dans!

Şi, fireşte, cum am putea uita clipul Weapon of Choice, regizat de Spike Jonze, o idee care i-a plăcut atât de are lui Waken încât n-a cerut nici un ban pentru video!
O zi fericită s-aveţi! Şi nu uitaţi să dansaţi niţel!

Share: