Noi, fetele, avem o grămadă de creme, balsamuri, șampoane, geluri, măști, loțiuni, farduri, batoane, rujuri, pensule, și tot soiul de astfel de jucării care ne împodobesc băile și nu numai. Și nici măcar nu le folosim pe toate! Adică, de fapt, nu știu voi, dar eu nu apuc să le folosesc pe toate! Ceea ce, firește, nu mă împiedică să încerc mereu produse noi, chiar dacă am – deja! – câteva favorite de la care nu abdic.

Și încă n-am zis nimic de cutia cu muuuulte sticle de ojă! Și până la urmă, ce?! E vina noastră că ăștia de la Farmec tot ies pe piață cu produse și tentații noi, toată ziua, bună ziua?!


Îmi dau seama că pentru domni, fie că zic, fie că nu, arsenalul ăsta pare foarte vast. Pe de altă parte, însă, îmi place să constat că nici ‘mnealor nu mai sunt chiar așa de străini de beneficiile oferite de produse cosmetice destinate lor în  exclusivitate. Și bine fac, fiindcă avem alcătuiri diferite când vine vorba de piele și PH și altele, astfel că ar fi chiar nimerit ca fiecare să se joace cu jucăriile sale!

Taman din motivul ăsta, și pentru că am încredere în produsele Farmec pentru noi, fetele, mă bucur să vă spun că cei de la Cluj s-au gândit și la domni și au lansat, vara asta, o gamă de produse destinate lor și doar lor… Chiar dacă nimic nu ne împiedică să le mai furăm deodorantul în unele dimineți, doar așa, pentru că miroase “a el”.

Print

În noua gamă, Gerovital H3 Man, o să găsiți câteva antiperspirante, și mari, și mici, cu mai multe variante, Active, Confident, Seductive și Fresh, gel de păr de keratină și provitamina B5, cremă antirid, gel de duș revigorant, șampon anti-mătreață, dar și o variantă împotriva căderii părului – spaima cea mai mare a domnilor! – și, în fine, balsam numai bun de aplicat după bărbierit.

După cum vedeți sunt suficient de multe pentru ca voi, doamnelor, să începeți să vă plângeți că domnii ocupă deja… cam mult loc cu ale lor cosmeticale! Partea bună e ca dacă o să comandați acum produsele destinate bărbaților din viața voastră, aveți reducere de 10 procente la tot coșul de cumpărături. Iar asta mi se pare un motiv absolut rezonabil pentru a vă completa propria colecție cu răsfățuri! Păi nu?!

Share: