December 19

Berea care rezolvă probleme

După ce un studiu făcut la o universitate din Chicago a arătat că o cantitate potrivită de alcool ar putea ajuta la găsirea unor soluții mai creative pentru diverse probleme, niște băieți isteți de la CP+B Copenhaga s-au gândit ce s-au gândit și au scos pe piață o bere care se cheamă chiar așa: The Problem Solver.

bere probleme
Cum oamenii din agenții sunt creativi (nu neapărat toți și nu neapărat la noi, dar asta e altă poveste!), propunerea lor e, firește, o bere cu schepsis, după cum se poate vedea cu ochiul liber sau cu click pe poză dacă ochiul liber nu vă ajută destul:

bere
Practic, pe sticla de bere sunt gradații care îți arată cât trebuie să bei, în funcție de sex și greutate, pentru a ingera cantitatea de alcool care duce la creșterea capacității de a rezolva probleme, nici  mai mult, nici mai puțin! Explicația, crede profesoara care a realizat acest studiu, constă în faptul că o prea mare concentrare la probleme nu ne mai lasă imaginația suficient de liberă pentru a găsi rezolvări out of the box.
Partea nasoală e că după ce gradul de alcoolemie trece de 0,07, nu doar că scade capacitatea de rezolvare a problemelor, dar mai apar și altele, cum ar fi o cruntă mahmureală a doua zi. Deci… cu măsură!

Cei de la CP+B Copenhaga au lucrat cu Rocket Brewing pentru a crea licoarea creativă dar o păstrează aproape numai pentru ei, în ședințele de brainstorming și la barul din clădirea unde-și are sediul agenția. De-acum, când rămân peste program la o bere, pot spune liniștiți că au rămas să mai rezolve niște probleme!


Tags: , ,
Copyright 2020. All rights reserved.

Posted 19/12/2014 by ruxandra in category "Barbatii. Ghid de buzunar", "texte de tot râsu'

2 COMMENTS :

 1. By Shorin on

  Cand cumperi berea, ar trebui sa iti faci un semn unde este nivelul tau optim si chiar langa sa faci o sageata in jos si sa scrii “De aici incolo, bautura prosteste” sau
  “In timpul programului pana aici” si “De aici incolo dupa program”

  Reply
 2. By Shorin on

  Exista o problema cu aceasta sticla: este discriminatorie din punct de vedere a masei corporale a consumatorului. Este limitata la 80kg pentru barbati.
  Si dupa cum stim toti, adevaratii consumatori depasesc aceasta greutate :D

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *