Din vremuri străvechi, pe când oamenii încă își serbau aniversările la ei acasă pentru că restaurantele se închideau la zece seara, iar barurile și cluburile cam lipseau de pe harta distracției, ba chiar și în vizite banale pe vremea când telefonul mobil era un vis de aur al omenirii, Bună, dragă, am trecut prin zonă și am urcat până la tine să văd ce mai faci, nimeni nu-ți călca pragul fără o atenție. Lasă că oricum și la medic, librărie, farmacie și chiar și la vânzătoarea de la alimentară, aia acră, dar care avea puterea portocalei pitită sub tejghea, nu te duceai fără o bomboană, o măslină, o atenție. Nu se făcea, mă înțelegi?

Azi avem grămada de variante de cadouri, care mai de care, pentru orice buzunare, și uităm adesea partea cu atenția. Care e, așa, o formă drăguță de a arăta că-ți pasă de cineva, că vrei să-i dai motive de-un zâmbet, poate două. Bunăoară, dacă treci pe la magazinul cu reviste și ziare, Inmedio, să zicem, o să vezi acolo un stand cu ciocolată Atenție! Fiecare tabletă are un mesaj diferit, practic cred că găsești ceva și pentru colega drăguță pe care tot încerci să-ți faci curaj s-o inviți în oraș, și pentru paznicul parcării care îți validează cartela de fiecare dată, ca să nu mai cobori tu, ba chiar și pentru vecina care-ți udă florile când ești tu în concediu.

Uite că am uitat să-i întreb pe cei de la ciocolata Atenție cam câte modele au, dar au multe, e suficient să vă uitați pe pagina lor de Facebook și vă lămuriți. Multe și cam pentru orice ocazie și, mai ales, fără nici o ocazie!

cioco
Acuma, să nu credeți că m-a apucat brusc amorul de ciocolată, că nu e cazul. Tot sunt foarte rare ocaziile în care servesc dulcele suprem. Cu toate astea, nu mai știu alți ciudați cărora să nu le placă ciocolata, prin urmare cred că sunteți în sigurață când oferiți o asemenea Atenție! Sigur, mai ales în perioada asta a sărbătorilor, o ciocolată s-ar putea să nu fie suficientă pentru a vă ridica la înălțimea așteptărilor celor dragi, însă eu vă ofer câte zece!

Prin urmare, două pachete a câte 10 tablete de ciocolată Atenție fiecare, cu mesaje diferite, desigur, să le folosiți pe post de felicitări când și cum s-o potrivi mai bine momentul cu persoana și mesajul.

Concursul durează până joi, 11 decembrie, la pranz, când anunț câștigătorii și, pentru a intra în joaca asta, trebuie să-mi spuneți, în comentarii, care a fost cel mai neașteptat cadou pe care l-ați primit. Eu v-aș spune, dar am o listă destul de lungă de neașteptate pentru că prietenii știu că-mi plac surprizele. Totuși, aș merge pe mâna colacului de toaletă cu piuneze în el. Mă rog, erau acoperite cu plastic transparent, all safe, dar chiar și așa. Neașteptat, vă zic!

PS Atenție mai găsiți și în rețeaua benzinăriilor MOL, dar și la Auchan.

UPDATE: anf the winners are: Lucia si Adi. elicitari, un mail vine mintenas catre voi acum! :)
Multumesc si voua, celorlalti participanti, vedeti ca inca mai sunt concursuri active printreranduri saptamana asta! Bafta!

Share: