Anul ăsta ziua mea m-a prins cu dreapta în mânușă ghipsată, așa că am reportat sărbătorirea în cadru eventual festiv, alături de gașca de prieteni, pentru vremuri mai bune, mai ales că mă gândesc la o variantă outdoor, la iarbă verde. Prin urmare, cine a vrut să-mi ureze ceva, a venit, a sunat, a trimis curieri, a fost la liber. Dar eu nu am organizat nimic.

La vreo săptămână dupa ziua mea și două zile dupa ce-am scăpat de ghips, una dintre prietenele mele m-a rugat să vin până la ea și să stau de vorbă cu o cunoștință care avea nevoie de niște consultanță pe comunicare pentru un proiect.

M-am dus, firește, doar că la fața locului erau prietenele mele care îmi făceau un Surprise party! Practic, m-au păcălit! A treia oară în vreo cinci ani, cu scenarii diferite! Și de fiecare dată au reușit să nu mă prind deloc înainte! Bine, asta arată și câtă încredere am în ele, dar ideea e că-mi plac surprizele! Alea plăcute, normal!

Și chiar dacă așa-zisa lună a femeii se termină azi, aș vrea reiterez faptul că surprizele pentru doamnele și domnițele speciale din viața fiecăruia nu trebuie să se termine și ele. Nu e zi sau lună în care să nu ne bucure o surpriză plăcută, un dar cât de mic, o atenție.

Valentine's Day gift box isolated on white backgroundȘi, pentru ca să fie simplu, eu mă gândesc la Farmec, mai ales când vine vorba de doamne, fiindcă, na, faimoșii producători se axează mai mult pe noi. Fiindcă și noi suntem mai mari consumatoare! Nouă ne trebuie câte o cremă pentru orice mic aspect care ne face să ne încruntăm în oglindă… inclusiv, sau mai ales!, pentru semnele lăsate de încruntat.

Prin urmare, e simplu. Mai ales că site-ul e aranjat acuma încât până și domnii să se descurce! Serios! Se plânge că are riduri? Că are ten sensibil? Sau cu imperfecțiuni? Nici o problemă! Există o variantă pentru orice. Inclusiv fiole cu colagen și acid hialuronic.

O cremă de mâini, ca să aibă mereu la dispoziție, mai ales că spală și vasele alea din chiuvetă? Nimic nu bate faimoasa formulă cu glicerină care a îmblânzit mângâierea multor generații de mame și bunici, surori, învățătoare și doctorițe de copii.

Fiica ta a început deja să se fardeze? N-ai cum să te împotrivești, poți doar s-o înveți cum s-o facă și, mai ales, cum s-o desfacă. Adică să se demachieze! În fiecare seară. Ia-i propriul demachiant, potrivit pentru tenul ei, și o să învețe un ritual pentru care îți va mulțumi mereu. Iar dacă a început să-și și coloreze părul, măcar ia-i produsele care s-o ajute să-l protejeze. Șampon, mască, ser. Și pentru asta o să-ți mulțumească.

doresc

Cât despre lacurile de unghii? Nici să nu încep! Orice doamnă ar trebui să aibă măcar un roșu și o culoare neutră, bej, roz. Și lacul protector. Și pe ăla care dă impresia de unghii 3D. Ideea e că un lac e fie 4,5 lei, fie 7 lei – sticluțele mai mari. Decât să-i duci colegei o merdenea, mai bine îi iei un… City Break (e una din culorile colecției vară 2013) sau un Pink Flamingo!

Și mai e și noua colecție Happiness ale cărei produse miros a afine, zmeură și caise. Adică a vară. A bucurii. A ???le vreau pe toate!???.

Iar toate astea nu trebuie să se întâmple doar în luna asta care se termină azi. Nouă ne plac surprizele în fiecare zi! :)

Share: