Nu i-am înțeles prea bine niciodată pe cei care au o problemă cu despărțirile. Dacă ai dat cândva doi bani pe celălalt, și între timp nu ți-a călcat cățelul cu mașina, o să-ți fie destul de clar că îi datorezi o discuție față în față, civilizată, calmă, în care să-i explici ce simți și că nu-ți mai e bine în relația cu pricina.

Asta nu înseamnă, totuși, că sunt oameni care n-au curajul despărțirilor. Pentru ei, niște tipi (sau tipe, en fin, nu se știe) din Australia, au pus la punct o ofertă de despărțiri.
Sorry It’s Over, că așa se cheamă, e un serviciu online prin care poți plăti o despărțire via SMS, scrisoare, email, apel telefonic sau chiar întâlnire în persoană – nu cu tine ci cu despărțitorul. Taxele variază între 12 dolari, pentru un SMS, și 90 de dolari pentru un mesaj însoțit de un coș cu diverse obiecte tematice: șervețele, ciocolată, vin, alune, snacks și o scrisorică prin care destinatarul (ea/el) e anuntat/ă că… Sorry It’s Over!

over

Deocamdată au doar două propuneri de mesaje standard, unul mai soft și unul mai puțin:

We have not been seeing eye-to-eye. I feel we are too different. It is me not you. There is no chemistry anymore. Hope you will be OK. We can still be friends.
și
How dare you treat me like this! It is over and I could not be happier. I deserve better than you. You will never find anyone as good as me.

Dincolo de ficțiunea din Sex and the City cu protagonista părăsită printr-un post-it, presupun că, atâta vreme cât site-ul ăsta a apărut, există și o potențială cerere pentru asta, deși nu-mi imaginez ce fel de oameni sunt ăia care ar folosi un asemenea serviciu altfel decât ca să facă vreo poantă – proastă și aia!

Când, de fapt, e mult mai simplă abordarea creativă a problemei: sufocă-l cu iubire! Muuuuultă iubiiiireeee! O sută de telefoane pe zi, diminutive fără număr și cât mai exagerate, crize de gelozie, “Mă mai iubești???? întrebat la câteva ore, apropouri de căsătorie cât mai frecvente, schimbă-i garderoba, vorbeste-i de întâlnirile cu psihologul și cum simți că asta îți ia din timpul vostru împreună și ai decis să nu e mai duci și nici nu mai vrei să iei pastilele… De-astea! Și nu mai trebuie să te desparți! O să fugă mâncând pământul! :))

Și, când fuge, faceți faza asta, măcar să vă distrați și voi:

Gnarls Barkley – Who’s Gonna Save My Soul from Chris Milk on Vimeo.

(Sincer, cred că Chris Milk, regizorul, a fost super mega giga ironic cu clipul ăsta!)

Share: