Oare știți voi cine a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe bilete vândute, 1,6 milioane, într-o singură zi? Sau cine a intrat în Cartea Recordurilor pentru cele mai multe, 17, Brit Awards? Și, pe lângă voce, se mai pricepe să cânte și la chitară, vioară, tobe, pian ori muzicuță?

Sau cine o să vină, în sfârșit, în România, pentru un super concert, pe 17 iulie?
Dacă nu știți, și nici nu vă interesează, e ok, puteți să vă opriți aici cu cititul: postul și concursul ăsta nu sunt pentru voi :)

Dar dacă știți, totuși, că vorbesc de Rooooooobbieeee Williaaaaaams aka Robert Peter Maximillian Williams, poate vreți să aflați că am o provocare pentru voi, una care s-ar putea lăsa cu 10 bilete la concertul anului, adică cinci invitații duble.

Provocarea mea – că am avut și eu parte de una! – a fost să mă vopsesc pe față, Robbie style, și să postez o fotografie cu mine ???machiată???. Fiindcă e un concurs cu asemenea miză, probabil că sunteți noi pe aici, așa că nu aveți de unde să știți că nu-s vreun fan al fardatului și cu atât mai puțin al pozelor cu mine, măzgălită sau nu.

Dar cum nu sunt nici genul care fuge de provocări, am făcut un compromis: Robbie’s style, my way:

02
Și-aș minți dacă aș zice că nu m-am distrat, în ciuda artisticăriei mai mult ca imperfectă, așa că mulțumesc celor de la Telekom pentru că oferă fanilor Robbie Williams acest concert din România, că m-au provocat și, mai ales, pentru că mi-au oferit bucuria de a da mai departe aceste zece bilete la concertul anului! Mai ales că sunt două categorii la care concertul e sold-out!

visual concurs RW
Ce trebuie să faceți voi pentru a intra în posesia uneia dintre aceste invitații duble? Ei bine, nu, n-am să vă cer să vă vopsiți pe față, dar nu m-am gândit la ceva neapărat mai simplu!

Ca să câștigați o invitație, trebuie să scrieți, în comentarii la acest post, un acrostih ale cărui prime litere să formeze fie numele artistului, fie numele unuia dintre hit-urile sale, cum am făcut eu în exemplul de mai jos:

Frate, dacă n-ai bilet la Robbie,
Este clar că ești în pom!
Ele-s pentru toată lumea,
Le oferă… Telekom!

Aveți timp până pe 3 iulie, inclusiv iar pe 4 iulie anunț câștigătorii!
NB: comentați cu adrese de mail valide, altfel nu o să puteți intra în posesia biletelor, în cazul în care câștigați!

LATER EDIT
Fiindcă am fost plecată câteva zile, am amânat pentru azi, 5 iulie, tragerea la sorți. În final, procedura a fost următoarea: toți cei care au participat au primit o șansă, iar cei care s-au străduit să scrie un acrostih care chiar să aibă sens și o poezie frumoasă, au primit o șansă suplimentară. astfel au rezultat 116 intrări, lista a fost trimisă, înainte de extragere, agenției care a organizat campania, pentru conformitate, iar prietenii mei de pe FB au ales random niște numere.

În fine, cei care vor primi câte două invitații la concetul Robbie Williams din partea Telekom și teamcomm.ro sunt:

Corina
Petre Roxana
Stela
Marius Sescu
Aurel

Toți cinci vor primi curând un mail cu detalii, iar celorlalți, tuturor, de fapt, vă mulțumesc pentru participare! Mai facem! :)

Share: