Zilele astea relatez festivalier la greu, dar, chiar dacă nu prea am vreme de comentarii, mai văd câte una, alta, din ce se întâmplă în afara acestui subiect. Azi dimineață, la cafea, de exemplu, am citit, n IQads interviurile cu oameni din agenții făcute pe tema publicității pe blog. Și, pe alocuri, m-am înfuriat nițel. Dincolo de ???there is no bad publicity, only publicity???, apropo de care… Helăăăăăuuuuu!

Am văzut sintagma ???ambasador de brand??? într-un singur articol, storytelling în două (scris ???story telling??? într-unul), am văzut… Nu mai zic. Destul să reunesc totul, generos, credeți-mă!, în formula ???multe greșeli???.

Știu că poate vă așteptați ca, nițel furioasă fiind după lectura matinală, să fie niște sânge aici, printre rânduri. În mod normal, ar fi. Dar, uitati-vă cum sunt mai constructivă de atât și amintesc că, între 2 și 5 iulie, la Pârâul Rece, BIZ face o nouă, a noua!, ediție de SMS Camp. Locul unde, vreme de patru zile, se discută despre campanii, strategii, abordări, raportări, monitorizări, și alte zări în Social Media. Cu bloggeri, clienți și agenții.

SMS
Dacă ați mai fost la alte ediții, nu e nevoie să vă explic de ce să reveniți, știți și singuri. Dar dacă nu – mai ales clienții și agențiile – faceți-vă un bine și integrați-vă în povestea asta, în lumea asta. Fiindcă din birou lucrurile par a se vedea un pic diferit decât sunt în realitate și, cum lucrăm cu toții cu percepții, ar trebui să știți mai bine ce important e ca acestea să fie cât mai apropiate de realitate. Iar eu am citit (și) percepții greșite azi dimineață!

Unii se cred atoateștiutori și spun că sunt prea multe conferințe din astea de social media cu bloggeri, agenții și clienți, dar SMS propune discuții serioase, că Marta Ușurelu nu glumește cu partea de conținut, într-un context informal, cu prezentări, exerciții pe brief-uri de la clienți reali și alte delicii profesionale. Iar seara se lasă cu cântec, la propriu, karaoke și alte distracții.

Și, promit, altfel e socializarea când cunoști oamenii într-un astfel de context, altfel pui, după aia, mâna pe telefon ori taste ca să discuți o propunere de campanie.

Deci SMS Camp, 2-5 iulie, și mai sunt doar câteva locuri. Program, vorbitori, înscrieri și alte detalii pe site-ul evenimentului.
Ne vedem acolo? Hai, cât încă nu s-a întâmplat și ediția asta și mai aveți o scuză că nu știați cum se face și cum se spune! :)

Share: