Îmi place la nebunie când brandurile (dar și oamenii) pricep că nu poate fi mereu despre ei și, pentru o comunicare cursivă, empatică, una care să conteze, trebuie să-și pună în centru atenției interlocutorul. Fiindcă acolo e emoția, nu în biroul ultraordonat al brand managerului.

Am scris în mai multe rânduri de campanii deștepte, empatice, și cel mai la îndemână exemplu, probabil și cel mai viral, e ce-a făcut WestJet acum câteva Crăciunuri.

Și tot în zona asta e și campania Priceless Surprises pe care o face MasterCard, practic un soi de platformă de împlinit dorințe, care mai de care mai nebunești, cu complicitatea unor artiști de talie internațională. Până acum, aproape 80.000 de deținători de carduri MC au avut parte de experiențe cu totul și cu totul speciale: pachete VIP la tot soiul de evenimente, backstage access, bilete la Grammy și multe altele.

Din vara asta, a intrat și România în program cu Surpriza de Nepretuit™, iar primul vis bifat în stil mare a fost cel al Andreei Georgescu, cu care puteți citi un interviu printre rânduri. Andreea a avut parte de tratament super VIP la TIFF, dar asta nu a fost tot.

La Gala TIFF din acest an, Andreea a avut surpriza de a ajunge pe scenă și a prezenta, pe scenă, alături de Andi Vasluianu, Premiul Publicului, oferit de MasterCard.

 „Prin platforma Priceless Surprises, vrem sa aducem consumatorii in fata unor momente si experiente unice, pe care sa si le aminteasca cu drag toata viata???, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager in cadrul MasterCard Romania. „Dincolo de beneficiile de baza – siguranta, convenienta, usurinta – pe care platile cu cardurile MasterCard ti le aduc, adaugam acum si un puternic atribut sentimental in relatia cu clientii nostri.??? 

Cand partenerii de la MasterCard ne-au aratat conceptul Priceless Surprises si ne-au propus sa il realizam anul acesta la TIFF, am spus cu totii DA fara sa ezitam ???, a declarat Cristian Hordila, Festival Manager in cadrul TIFF. „Sa ii spui unei persoane neobisnuite cu lumea scenei, cu cateva minute inainte, ca va acorda un premiu in fata unei sali pline –este un moment memorabil nu doar pentru castigatoare, dar si pentru noi toti ceilalti care am fost martorii emotiilor ei???.

red carpet

Am MasterCard, așa că aștept cu interes următoarea rundă de organizat Surprize de Neprețuit. Cine știe… :D

Share: